Λαμπερές εμφανίσεις είδαμε στο πρώτο Σαββατοκύριακο του μουσικού φεστιβάλ Coachella 2022, αλλά αυτή που κέντρισε για ακόμα μια φορά τα βλέμματα ήταν η Kendall Jenner. Το μοντέλο δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της να ποζάρει topless δίπλα σε μια πισίνα κοντά στο Indio της Καλιφόρνια, φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό.

Η 26χρονη κρατούσε με το ένα χέρι το στήθος της και με το άλλο ένα μπουκάλι από την τεκίλα της 818. Σε αυτή φωτίζεται το νέο χτένισμα της Jenner, το οποίο έχει μερικές κοκκινωπές ανταύγειες που έδειξε για πρώτη φορά στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τον περασμένο Φεβρουάριο.

Αυτό δεν ήταν το outfit που επέλεξε φυσικά. Σε μια άλλη φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο feed της , η Kendall ποζάρει με ένα μαύρο crop top και ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι δίπλα στις φίλες Hailey Baldwin και Justine Skye.

Η Baldwin εμφανίστηκε με ένα απλό 00s look, με ένα μπλουζάκι, τζιν και πλεξούδες στα μαλλιά της, ενώ η Skye επέλεξε ένα denim outfit, που κυριαρχεί στο Coachella. Οι τρεις του είδαν τον σύζυγο της Baldwin, Justin Bieber, να ανέβει στη σκηνή για μια εμφάνιση έκπληξη κατά τη διάρκεια του σετ του Daniel Caesar.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Jennifer Aniston: Μιλά για τις διαταραχές ύπνου που αντιμετωπίζει – «Έφτασα να υπνοβατώ»

Miley Cyrus: Με ένα φιλί επισφραγίζει την φημολογούμενη σχέση της με τον Maxx Morando

Chris Noth: Τα βάζει με όλους μετά το σκάνδαλο – Τώρα απειλεί το καστ του Sex and the City για περιστατικά πίσω από τις κάμερες