«Φωτιά» στο Instagram αποφάσισε να βάλει, τη Δευτέρα (27/03), η Κένταλ Τζένερ με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Συγκεκριμένα, η Κένταλ Τζένερ φωτογραφήθηκε από τη Γιούλια Γκορμπατσένκο φορώντας απλά τις μπότες της και ένα καυτό φόρεμα. Φυσικά, οι εικόνες της δεν άργησαν να γίνουν viral και έτσι να έχουν συγκεντρώσει χιλιάδες likes μέσα σε λίγα λεπτά.

Το μεταμεσονύκτιο «κρυφτό» του Bad Bunny και της Κένταλ Τζένερ

O Bad Bunny και η Κένταλ Τζένταλ φαίνεται πως περνούν καλά μαζί, καθώς το ζευγάρι προσπάθησε να κρυφτεί από τις κάμερες, όταν οι δυο τους έφυγαν με το ίδιο αυτοκίνητο έπειτα από δείπνο με φίλους, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (27/03).

Ειδικότερα, οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, δείχνουν τον Bad Bunny και την Κένταλ Τζένερ να κάθονται στο πίσω μέρος του ίδιου αυτοκινήτου. Οι δυο τους έκαναν ό,τι μπορούσαν για να είναι διακριτικοί, με την ομάδα ασφαλείας να τους προστατεύει από τις κάμερες με ομπρέλες. Παρ’ όλα αυτά, οι παπαράτσι κατάφεραν να τους φωτογραφίσουν.

Μάλιστα, οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής (26/03), όταν το ζευγάρι έφευγε από το «Birds Streets Club». Αν και οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους, φαίνεται πως περνούν αρκετό χρόνο μαζί κατά τον τελευταίο μήνα.

https://twitter.com/poptracks/status/1640424918448783382

Photo credits: Getty Images