Τον προηγούμενο μήνα, έσκασε το διαζύγιο του Κέβιν Κόστνερ και της Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, μετά από 18 χρόνια γάμου. Η 49χρονη σχεδιάστρια είχε επικαλεστεί αγεφύρωτες διαφορές, ενώ ζήτησε την κοινή επιμέλεια των τριών παιδιών τους, με τον Κόστνερ να ζητά το ίδιο.

Ο Κόστνερ προσπάθησε να σώσει ό,τι σώζεται, αλλά τελικά οι δυο τους όχι μόνο δεν κατάφεραν να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους, έκαναν τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Για την ακρίβεια, ζουν σε ένα σπίτι σαν εχθροί. 

Μάλιστα, όπως γράφει η Daily Mail, ο Κόστνερ κατέθεσε μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς η ίδια αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι τους. Αναφορικά με καταθέσεις του ηθοποιού, η Κριστίν είχε προθεσμία 30 ημερών για να μετακομίσει από το σπίτι που του ανήκει σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου.

Η ίδια όμως εξακολουθεί να μην έχει κάνει κινήσεις να φύγει, προκειμένου να τον  πείσει να υποκύψει σε «διάφορες οικονομικές απαιτήσεις». Ο Κόστνερ στα δικαστικά έγγραφα εξήγησε πως έχει ήδη δώσει στην Μπαουμγκάρτνερ 1,45 εκατομμύριο δολάρια, επισημαίνοντας ότι είναι ένα αρκετά μεγάλο πόσο για να βρει άλλο σπίτι. 

Επιπλέον, στα ίδια έγγραφα αναφέρεται ότι: «Ο Κόστνερ συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής των τριών παιδιών τους 30.000 δολάρια το μήνα για ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλες 10.000 δολάρια για τα έξοδα μετακόμισης της Μπαουμγκάρτνερ».