Λίγες ημέρες πριν, ο Kevin Spacey αθωώθηκε από δικαστήριο της Νέας Υόρκης σχετικά με την υπόθεση καταγγελίας του Anthony Rapp, ο οποίος τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση που έλαβε χώρα πριν 36 χρόνια.

Πλέον, όμως, ο ηθοποιός κατηγορείται για ακόμη επτά σεξουαλικά αδικήματα, εκτός των πέντε που κατηγορήθηκε όσο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Old Vic του Λονδίνου.

Ο 63χρονος Kevin Spacey, o οποίος έχει βραβευτεί και με Όσκαρ, είναι αντιμέτωπος με μια σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα που σημειώθηκαν το διάστημα μεταξύ 2001 και 2004, σύμφωνα με την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος.

Διαβάστε ακόμη: Cristiano Ronaldo: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο του γιου του – «Η χειρότερη στιγμή της ζωής μου»

Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις κατηγορίες αφορούν σεξουαλική παρενόχληση, οι άλλες τρεις σεξουαλική επίθεση και μία κατηγορία για εξαναγκασμό σε σεξουαλική πράξη, όλες για το ίδιο φερόμενο θύμα.

Η Rosemary Ainslie, Επικεφαλής του Τμήματος Ειδικού Εγκλήματος του CPS, δήλωσε στο Variety: «Το CPS έχει εγκρίνει πρόσθετες ποινικές κατηγορίες εναντίον του Kevin Spacey, για μία σειρά σεξουαλικών επιθέσεων εναντίον ενός άνδρα μεταξύ 2001 και 2004».

Τέλος, το CPS έχει επίσης διατάξει έρευνα για την υπόθεση ενώ εξετάζονται τα αποδεικτικά στοιχεία που συγκέντρωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία κατά την έρευνά της.