Παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί με τίποτα να δεσμευτεί στην μονογαμία ο Tristan Thompson, ο σύντροφος της Khloé Kardashian και πατέρας των δύο παιδιών τους, τον Δεκέμβριο του 2020 της έκανε πρόταση γάμου.

Ωστόσο, εκείνη -μην μπορώντας να τον εμπιστευτεί- την απέρριψε.

Δεδομένου ότι αυτήν την στιγμή που ο Κλόι μόλις καλωσόρισε το νέο της παιδί (μέσω παρένθετης μητέρας), ο Τρίσταν περιμένει παιδί από άλλη γυναίκα, ίσως η απόφασή της να μην συνδεθεί μαζί του με τα δεσμά του γάμου, να ήταν σωστή.

Η αποκάλυψη για την κρυφή μέχρι τώρα πρόταση γάμου έγινε φυσικά στο τελευταίο επεισόδιο “The Kardashians”. Την αναφορά έκανε όπως πάντα η Kim Kardashian, η οποία κατηγόρησε την Khloe ότι δεν το μοιράστηκε με την οικογένειά της.

Η Κιμ το έμαθε από τον ίδιον τον Τρίσταν, ο οποίος σε μία κουβέντα με την γνωστή τηλεπερσόνα για το εάν θα παντρευόταν ποτέ με την Κλόι, της είπε «Της έκανα πρόταση πριν πολλούς μήνες. Δεν σας το είπε;».

Με την σειρά της η Κλόι αναφέρει ότι δεν είπε το «ναι» στον 31χρονο επειδή δεν ένιωθε αρκετά περήφανη για την σχέση τους, με όσα έχουν περάσει.

«Γι’ αυτό δεν σας το είπα. Ήθελα να είμαι ενθουσιασμένη για να μοιραστώ κάτι τέτοιο με την οικογένειά μου», αναφέρει η 34χρονη.