Παρότι είναι χωρισμένοι, η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson θα αποκτήσουν δεύτερο παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας. Μια πηγή αναφέρει στην Page Six, ότι παρά το γεγονός ότι έχουν ένα δεύτερο παιδί μαζί, η Kardashian και ο Thompson δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν μιλήσει από τον Δεκέμβριο εκτός των θεμάτων που αφορούν την κηδεμονία.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα έχει έναν αδερφό. Η σύλληψη έγινε τον Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην  παρένθετη για την τόσο όμορφη ευλογία», λέει ένας εκπρόσωπος της Kardashian στην Page Six. «Θα θέλαμε να ζητήσουμε ευγένεια και να τηρηθεί η ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να επικεντρωθεί στην οικογένειά της».

Πολλές πηγές προσθέτουν ότι η σύλληψη έγινε πριν αποκαλυφθεί ότι ο Tristan έκανε μωρό με κάποια άλλη. «Η Khloé και ο Tristan είχαν ήδη το μωρό στα σκαριά όταν βγήκε το σκάνδαλο». Και μετά από το σκάνδαλο, σκεφτόταν ότι θέλει να το κάνει μόνη της. Ένας άλλος προσθέτει ότι η Kardashian μιλά ανοιχτά σε φίλους για την απόκτηση του μωρού από πριν από τα Χριστούγεννα.

Χώρισε με τον Thompson, όταν ένα τεστ πατρότητας απέδειξε ότι ο σέντερ φορ των Chicago Bulls ήταν ο πατέρας του 6 μηνών γιου Theo, του μοντέλου Maralee Nichols. Η Khloe έκλαψε με λυγμούς καθώς αναβίωσε την «άβολη» κατάσταση σε επεισόδιο της σεζόν του ριάλιτι της οικογένειάς της στο Hulu, «The Kardashians». Η ίδια προσπαθούσε να κάνει αγόρι μαζί του, και το γεγονός ότι εκείνος απέκτησε με μια τυχαία, την εξόργισε.

Ο Thompson είχε πιαστεί στο παρελθόν να απατάει την Khloé το 2018 ενώ ήταν έγκυος στην True και ξανά το 2019 με την τότε κολλητή της Kylie Jenner, Jordyn Woods. Είναι επίσης πατέρας του 5χρονου Prince, που έκανε με την Jordan Craig.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ιωάννα Τούνη: Όταν ανοίγεις την πόρτα της προσωπικής σου ζωής, σε ενοχλεί η κλειδαροτρυπα;

Gerard Pique: Τώρα θέλει πίσω την Shakira – Χώρισε με το «τρίτο πρόσωπο»

Bradley Cooper: Η νέα σύντροφος του ηθοποιού είναι με τις ευλογίες της Anna Wintour – Καμία σχέση με τις προηγούμενες