Το παιδί που απέκτησε η Khloe Kardashian μέσω παρένθετης μητέρας με τον πρώην της Tristan Thompson θα δούμε στο πολυαναμενόμενο επεισόδιο της πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν της σειράς «The Kardashians» στο Hulu. Θα δείξουν πλάνα από τον τοκετό του γιου τους, που έγινε την Πέμπτη 28 Ιουλίου στο Cedars-Sinai Medical Center στο Λος Άντζελες. Ακόμα στο επεισόδιο συμπεριλαμβάνεται και η στιγμή που η Khloe αγκαλιάζει για πρώτη φορά τον γιο της στο μαιευτήριο.

Στην αίθουσα του τοκετού βρίσκεται η Kim κι αργότερα προσκαλείται κι εκείνη για να γνωρίσει το μωρό. Οι fans των Kardashians έπαθαν σοκ όταν αποκαλύφθηκε τον Ιούλιο ότι η Khloe απέκτησε άλλο ένα παιδί με τον Thompson, μόλις έξι μήνες αφότου αυτός απέκτησε παιδί με άλλη γυναίκα. Σύμφωνα με την σταρ του ριάλιτι, ο παίκτης του NBA την ενθάρρυνε να προχωρήσει σε εμβρυομεταφορά πέρσι.

Το πρώην ζευγάρι διατηρεί φιλικές σχέσεις για χάρη της κόρης τους, True, και του γιου τους. Στα γενέθλια της Beyonce συναντήθηκαν στο πάρτι και φούντωσαν οι φήμες περί επανασύνδεσής τους. Ωστόσο ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών από το πάρτι γράφοντας: «Αll the single ladies» (όλες οι ελεύθερες γυναίκες), υπονοώντας πως παραμένει ελεύθερη. Η ανακοίνωση μάλιστα έρχεται λίγες ημέρες μετά τις φήμες που την ήθελαν να βγαίνει με έναν επενδυτή.

Photo: Hulu