Το αν ένας άνδρας είναι σέξι, μπορεί να το απαντήσει κανείς με υποκειμενική σκοπιά. Το αν είναι ο Chris Evans σέξι, το απάντησε το περιοδικό People, αφού ανακήρυξε τον 41χρονο ηθοποιό ως τον πιο σέξι άνδρα για το 2022 που μας εγκαταλείπει σε περίπου ένα μήνα και κάτι.

«Η μαμά μου θα χαρεί πολύ», είπε ο Chris Evans στις πρώτες του δηλώσεις για να συνεχίσει: «Είναι περήφανη για ό,τι κάνω, αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί πραγματικά να καυχηθεί».

Για τον ίδιο το τι είναι σέξι σημαίνει μια ηλιόλουστη φθινοπωρινή μέρα σε ένα αγρόκτημα έξω από την Ατλάντα, όπου κάθεται μπροστά στο τζάκι μιας όμορφης αγροικίας. Ντυμένος με ένα άνετο πλεκτό πουλόβερ και τζιν, ο γεννημένος στη Βοστόνη ηθοποιός, μάλλον θα προτιμούσε να πηδήξει στο εν λόγω τζάκι παρά να μιλήσει για το ότι είναι σέξι.

Chris Evans

«Το όλο θέμα είναι δύσκολο να σου πάρουν συνέντευξη», λέει γελώντας και πρόσθεσε: «Νιώθω σαν μια περίεργη μορφή ταπεινής καυχησιολογίας».

Ο Chris Evans μίλησε και για την καριέρα του, η οποία έχει εκτοξευθεί. Έχοντας πρωταγωνιστήσει στην ταινία Lightyear της Pixar, στο Gray Man του Netflix, εχει γυρίσει τρεις νέες ταινίες, μεταξύ των οποίων και το Ghosted του 2023 για το AppleTV+, στο οποίο είναι και παραγωγός, ενώ εξακολουθεί επίσης να συνδιοικεί το A Starting Point.

Το πώς καταφέρνει να κρατά μια ισορροπία στα επαγγελματικά και τα προσωπικά του, ο ηθοποιός είπε πως περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στο σπίτι και με την οικογένειά του στη Βοστόνη.

«Όταν πρόκειται να αναζητήσω τους ανθρώπους που υποδύομαι, είναι περισσότερο θέμα του πού γυρίζεται η ταινία. Είμαι πολύ μεγάλος για να ζω με μια βαλίτσα στο χέρι για έξι μήνες και έχω κατασταλάξει σε μια πιο ωραία φάση όπου είμαι απλά χαρούμενος που βρίσκομαι στο σπίτι μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chris Evans (@chrisevans)

Πάντως, πλέον σκέφτεται περισσότερο το μέλλον του εκτός της υποκριτικής, το οποίο θέλει να περιλαμβάνει γάμο και παιδιά. «Αυτό είναι κάτι που θέλω οπωσδήποτε», λέει. Απλά μην περιμένετε να μιλήσει πολύ γι’ αυτό όταν συμβεί: «Κάποια πράγματα τα θέλεις μόνο για σένα ή μόνο για την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

Πλέον περνάει περισσότερο χρόνο στη Βοστόνη, για την οποία θεωρεί σέξι τα Πανεπιστήμια της. «Τόση πολλή ιστορία εκεί! Λατρεύω την προφορά. Για μένα, η προφορά είναι το σπίτι μου. Λατρεύω τον καιρό. Οι εποχές, οι αθλητικές ομάδες. Αλλά το πιο σέξι πράγμα στη Βοστόνη είναι ίσως τα Πανεπιστήμιά μας. Έχουμε πολλά καλά σχολεία. Ας βάλουμε την παιδεία στο παιχνίδι, αυτό είναι πολύ σέξι».

Διαβάστε ακόμη: Spice Girls: Χορεύουν ψιλοχάλι και καθόλου well στο πάρτι της Geri Halliwell – Τις απαθανάτισε ο νηφάλιος David Beckham