Λιγότερο από 9 μήνες κράτησε η πολυδιαφημισμένη σχέση των Kim Kardashian και Pete Davidson, οι οποίοι αποφάσισαν να χωρίσουν και να «παραμείνουν φίλοι».

Παρά τις κοινές φωτογραφίες, εμφανίσεις αλλά και τις δηλώσεις για τα μελλοντικά τους σχέδια, δεν είναι πια μαζί. Μάλιστα, πολλοί fans σοκαρίστηκαν καθώς και οι δύο είχαν μιλήσει σε συνεντεύξεις τους για το ενδεχόμενο να παντρευτούν ή ακόμη και να κάνουν παιδιά, χωρίς να το αποκλείουν. Η Kim είχε αναφέρει ότι αισθάνεται πως «ο τέταρτος γάμος θα είναι και ο τυχερός».

Σύμφωνα με πηγές, οι πρώην σύντροφοι αποφάσισαν να μείνουν φίλοι και τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Ο επίσημος λόγος του χωρισμού τους ήταν η απόσταση και η δυσκολία διατήρησης του πάθους, με τόσα χιλιόμετρα να τους χωρίζουν. Το τελευταίο διάστημα, ο Pete Davidson βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα του Wizards!, ενώ η Kim είναι στο Los Angeles με την οικογένειά της. Ωστόσο, τον επισκέφθηκε πρόσφατα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Η 41χρονη επιχειρηματίας και τηλεοπτική προσωπικότητα δεν έχανε καμία ευκαιρία είτε σε συνεντεύξεις είτε στο ριάλιτι σόου που αφορά την οικογένειά της και προβάλλεται στο Hulu «The Kardashians», πόσο καλά είναι με το Pete, μετά από μερικά επεισοδιακά χρόνια γάμου με τον Kanye West.

O Kanye West, δε, σε κάθε του δημόσια δήλωση έκανε σαφές πόσο δεν εγκρίνει την σχέση αυτή. Η είδηση του χωρισμού θα τον έκανε σίγουρα να γελάσει χαιρέκακα.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο SNL στο επεισόδιο που παρουσίασε η Kim και έδωσε το πρώτο του φιλί μπροστά στην κάμερα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Η Jennifer Lopez φοβόταν μην μείνει στο ράφι και πίεσε τον Affleck για τον γάμο

Kevin Spacey: Έχασε την έφεση και τώρα πρέπει να πληρώσει 31 εκατ. δολάρια στους παραγωγούς του House of Cards | intronews.gr

Η Victoria Beckham βρίσκεται σε «πόλεμο» με την Nicola Peltz – Πεθερά και νύφη δεν μιλάνε μεταξύ τους | intronews.gr