Στο σπίτι όπου μένει η Kim και τα παιδιά της κυριαρχεί το λευκό, οι γήινες αποχρώσεις και οι minimal γραμμές στα έπιπλα. Όλα μοιάζουν να βρίσκονται σε πλήρη αρμονία, σε ένα σχεδόν μονοχρωματικό σκηνικό με μεγάλους, φωτεινούς χώρους και ογκώδη έπιπλα.

Επιβλητικό, αλλά και ήσυχα πολυτελές το σπίτι της είναι τόσο «ζεν» που δεν φαντάζεσαι ότι θα μπορούσε να ανήκει σε μία γυναίκα με τόσο πληθωρική αισθητική.

Η 42χρονη,  μίλησε για τη μινιμαλιστική διακόσμηση στην έπαυλή της στο Calabasas, αξίας 60 εκατομμυρίων δολαρίων, στο IRL Podcast Monday της Angie Martinez. Όπως αποκάλυψε, το προσωπικό της φοράει ρούχα σε ουδέτερους τόνους για να ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Ξεκίνησε λέγοντας «όταν δημοσιεύω φωτογραφίες από το σπίτι μου, οι οπαδοί των κοινωνικών δικτύων αντιδρούν με ενθουσιασμό και μου αρέσει αυτό.

Όταν ρωτήθηκε αν όλο το προσωπικό του σπιτιού της φορούσε σκόπιμα γήινα χρώματα, η Kardashian απάντησε: «Απολύτως», είπε. «Έχουν στολές». Πρόσθεσε ωστόσο ότι δεν επιβάλλει τίποτα στο προσωπικό ενάντια στις επιθυμίες τους παρά τις χρωματικές απαιτήσεις.

Τα χρώματα που επιτρέπεται να φορούν οι εργαζόμενοί της είναι γκρι, μαύρο, navy blue, λευκό, κρεμ και χακί.  «Θέλω να πω, μπορούμε να μείνουμε με όλα τα ουδέτερα. Όχι πολλά color blocking».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

«Το σπίτι μου είναι τόσο ζεν, οπότε ρώτησα πώς νιώθουν όλοι γι’ αυτό και όλοι είπαν ότι «αυτό θα έκανε τη ζωή μας τόσο εύκολη», είπε.

«Και από τη στιγμή που όλοι το δέχτηκαν και θεώρησαν ότι θα ήταν πιο εύκολο για αυτούς, είπα: «ναι, ας το κάνουμε αυτό». Στη συνέχεια αστειεύτηκε λέγοντας ότι θα έπρεπε να έχει «μια μέρα δωρεάν ντυσίματος στα γενέθλιά τους ή κάτι τέτοιο» για το προσωπικό της.

Η Kim αγόρασε τη μεγάλη έπαυλη με τον πρώην σύζυγό της Kanye West έναντι 20 εκατομμυρίων δολαρίων το 2013, αν και μετακόμισαν εκεί το 2017 μετά από εκτεταμένες ανακαινίσεις.

Μετά το διαζύγιο τους η Kim αγόρασε το μερίδιο του Ye και πλέον το σπίτι όπου και διαμένει με τα παιδιά της, της ανήκει εξ ολοκλήρου.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Kim Kardashian: «Κάποια μέρα τα παιδιά μου θα με ευχαριστήσουν που δεν χτύπησα τον μπαμπά τους όταν μπορούσα»

Kim Kardashian: Μοιάζει με αιχμή προς τον Kanye West – Δείχνει τα οπίσθια της και την πλάτη της στο 2022

Kanye West: Ορίστηκε η διατροφη – Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που θα καταβάλει μηνιαία στην Kim Kardashian