Ακόμα μια φωτογραφία της Kim Kardashian έχει γίνει το νούμερο ένα trend σήμερα. Ο λόγος είναι βέβαια η μπαρούφα που έκανε – ή που έκαναν οι managers της- στην φωτογραφία με το photoshop. Κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και την κατέβασε από το Instagram. Κάπου εδώ να υπενθυμίσουμε ότι η πλατφόρμα, είχε ανακοινώσει ότι θέλει να περιορίσει την χρήση των φίλτρων, που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την ψυχική υγεία των χρηστών του, ειδικά των νέων.

Έχουμε κατακλυστεί από εικόνες με τέλεια σώματα γυναικών, ξεχνώντας ότι ότι βλέπουμε δεν είναι πάντα αληθινό. Ειδικά ένα πόδι πάει μαζί με τους κυματισμούς της θάλασσας, Kim. Το photoshop δίνει και παίρνει σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, κι η Kardashian μας το υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία. Μπορεί να το κάνει και επίτηδες στην τελική για συζητηθεί… δεν εξηγούνται τόσα λάθη από την influencer των influencer.

Η 41χρονη δημοσίευσε μια σειρά από στιγμιότυπα στην παραλία με την λεζάντα: «Πολύ καιρό χωρίς θάλασσα». Φυσικά, η Kim είναι γνωστή για τις καμπύλες της, αλλά το πόδι της φαινόταν παράξενο και αταίριαστο με το άλλο. Προφανώς και όλοι το είδαν. Δεν θα μάθουμε ποτέ αν αυτή ή κάποιος άλλος έκανε photoshop, αλλά το ότι τώρα έχει αφαιρεθεί μάλλον τα λέει όλα. Επίσης τι φάση με τα γάντια; Γιατί να τα φορέσεις στην παραλία; Πολλά περίεργα σε μια φωτογραφία.

Kim photoshop στο πόδι

Μερικές ακόμα γκάφες της Kardashian

Δεν είναι μόνο η φωτογραφία στην παραλία όμως. Η Kim Kardashian ανά καιρούς έχει κάνει πολλά fail photoshop, τα οποία βγάζουν μάτι από χιλιόμετρα μακριά. Σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς γίνεται με τόση απήχηση που έχει, να μην υπάρχει μια ομάδα που να προσέχει εξονυχιστικά το τι ανεβάζει. 

Στο βίντεο, όπου διαφημίζει εσώρουχα γνωστής εταιρείας, την βλέπουμε ξαπλωμένη σε στάση που τονίζει τις καμπύλες της. Αυτό που προκάλεσε ντόρο τότε δεν ήταν οι καμπύλες της, αλλά το δάχτυλο της, το οποίο παραμορφώθηκε και απέκτησε και αυτό καμπύλη, όσο το έσερνε από τους γοφούς στη μέση της. Κάποιος πιο πονηρεμένος θα σκεφτόταν ότι οι καμπύλες της είναι φτιαχτές.

Φαίνεται πως τα δάχτυλα της Kim θέλουν να την εκδικηθούν, καθώς έχουν ξαναγίνει θέμα. Ακόμα σε μια φωτογραφία της που είχε αναρτήσει στο Instagram, είδαμε το δάχτυλο της να βρίσκεται μέσα στα μαλλιά της, παρότι τα χέρια της ήταν σηκωμένα και ακουμπισμένα σε τοίχο. 

Kardashian

Σε μια άλλη προσπάθειά της η Kim λύγισε το πλαίσιο της πόρτας. Αν παρατηρήσει κανείς τη μέση και τη δεξιά πλευρά της εικόνας, θα δει ότι το πλαίσιο της πόρτας κάνει καμπύλη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Και άλλα μέλη της οικογένειας Kardashian έχουν δοκιμάσει τις δυνατότητες τους στο photoshop, και έχουν αποτύχει παταγωδώς. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, η αδερφή της Kim, Khloe, κατηγορήθηκε για το photoshop, αφού φαινόταν να έχει ένα δυσανάλογα ογκώδες χέρι. Θα μπορούσε να ήταν απλώς ένα τυχαίο κόλπο της κάμερας ή θα μπορούσε να ήταν μια άλλη κακή επεξεργασία. Την λες και λίγο ψαλιδοχέρη με το νύχι ουρανοξύστη. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Η Kylie Jenner έχει δημοσιεύσει ουκ ολίγες φορές φωτογραφίες με παραμορφωμένα αντικείμενα γύρω της. Μάλιστα, σε φωτογραφία της με την κολλητή Stassie Karanikolaou, βλέπουμε να την χαντακώνει, με το πόδι της να στενεύει υπερβολικά στο τέλος, και τα χέρια τους επίσης να φαίνονται περίεργα. Φίλες σου λένε μετά. Σε μια φωτογραφία επίσης, η άκρη της πισίνας που στέκεται η Kylie κάνει καμπύλη, πιθανότατα λόγω του ότι «τόνωσε» το πόδι της. 

Και σε οικογενειακές αναμνηστικές φωτογραφίες έχει παρατηρηθεί αποτυχημένο photoshop, με το κεφάλι της Kourtney να είναι κολλημένο από άλλη φωτογραφία. Μάλλον θα είχε κάποιο bad hair day.Τέλος, δεν πρέπει να αφήσουμε εκτός την επική φωτογραφία της Kylie με την αδερφή της, Kim, στην οποία έγινε εξαδάχτυλη.