Mια ανάρτηση που δεν θα άρεσε καθόλου στον Kanye West έκανε η Kim Kardashian. Μέσα από αυτήν επιβεβαιώνει ουσιαστικά την σχέση της με τον Pete Davidson, καθώς λεγόταν ότι είναι μαζί. Αν και ο φακός των παπαράτσι τους έχει «πιάσει» πολλές φορές, δεν είχαν ανεβάζει καμία φωτογραφία μαζί.

Φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά μαζί σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε το Flavor Flav, όπου φορούσαν ταιριαστά ρούχα αλλά ήταν σε κοινή παρέα. Τότε ήταν που φούντωσαν οι φήμες για την σχέση τους. Λίγους μήνες μετά, η Kim Kardashian δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες φορώντας ένα ασημί χνουδωτό παλτό με μεταλλικές μπότες και γυαλιά ηλίου. «Ποιανού το αυτοκίνητο θα πάρουμε;» έγραψε στην λεζάντα.

Σε μια από αυτές βλέπουμε τον Pete ξαπλωμένο στο πάτωμα δίπλα στην Kim. Κοιτάζουν ο ένας τον άλλον και είναι έτοιμοι να φιληθούν. Αυτή η ανάρτηση έρχεται μετά από το αμφιλεγόμενο βίντεο κλιπ για το single «Eazy», του πρώην συζύγου του Kanye West. Δέχτηκε σφοδρή κριτική, καθώς στο βίντεο φαίνεται να απαγάγει και να θάβει τον Davidson. Αν και το ζευγάρι δεν έχει απαντήσεις στις απειλές, μπορούμε να πούμε ότι η αποστομωτική φωτογραφία είναι ένα έμμεσο σχόλιο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Kourtney Kardashian: Πιο αποκαλυπτική από ποτέ – Επιδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της στο Instagram

Ο πρώην της Kourtney τα έφτιαξε με κοπέλα που μοιάζει πολύ στην Kylie Jenner

Kim Kardashian: Τύλιξε το σώμα της με ταινία και πήγε σε show – Ευτυχώς δεν έγραφε «προσοχή εύθραστο»