Ότι η Κιμ Καρντάσιαν του δίνει και καταλαβαίνει με το photoshop και το edit στις αναρτήσεις της, το γνωρίζουν οι πάντες. Ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε βλέπει την αλήθεια και πότε βλέπει κάτι φιλτραρισμένο, επίσης είναι fact. Είναι όμως κάποιες φορές, κάποιες αναρτήσεις της που προσπαθεί κάποιος να καταλάβει πώς γίνεται να μην βλέπει η ίδια η Κιμ ότι το πήγε πολύ μακριά με το photoshop.

Πριν από δύο μέρες έκανε μια τέτοια ανάρτηση στο Instagram, αλλά δεν ήταν τόσο κραυγαλέα. Η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε με το μπικίνι της και αυτό που έβλεπε κάποιος, ήταν μια γυναίκα που στα 41 της είναι πιο αδύνατη από ποτέ, με μειωμένο στήθος και μέση που δεν υποδηλωνεί με τίποτα γυναίκα που έχει περάσει από τρεις γέννες. Μπορεί να έχει λιώσει στη γυμναστική, μπορεί να έχει κάνει επεμβάσεις αφαίρεσης λίπους, πολλά μπορεί, αλλά σίγουρα τέτοια μέση, τέτοιο φλατ στομάχι, δεν είναι και πολύ εφικτά. Ειδικά για τα γονίδια της Κιμ Καρντάσιαν.

Είναι δυνατόν να μην το είδε η Κιμ Καρντάσιαν;

Και πάλι όμως, αυτό το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο εξόφθαλμο, ώστε να αναρωτηθούμε τόσο έντονα. Η Κιμ δεν άφησε περιθώριο, δεν ήθελε να αφήσει ημιτελή τα πράγματα κι έτσι έκανε μια νέα ανάρτηση, όπου οριακά η μέση της δεν έχει εξαφανιστεί. Οριακά δεν υπάρχει ένα κενό στο σώμα τους ανάμεσα στο στήθος και τους γλουτούς.

Στις κλασικές mirror selfies, η Κιμ Καρντάσιαν φοράει ένα λευκό, τιραντένιο μπλουζάκι που αφήνει ακάλυπτη τη μέση της και κάτι έχει πειραχτεί υπερβολικά πολύ. Το κατανοεί κανείς κάνοντας τη σύγκριση με αυτό που φαίνεται στα οπίσθιά της. Το κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας είναι μεγαλύτερο από το νορμάλ.

Κοπέλες με πιο αδύνατο σωματότυπο από την Κιμ δεν έχουν τέτοια μέση. Πολύ λογικά, υπήρξαν σχόλια που αναφέρονταν στο περίφημο Ozempic, το χάπι των διασήμων για γρήγορο αδυνάτισμα ή σε ένα μεγάλο κομμάτι που αφαιρέθηκε.

Πόσες είναι οι πιθανότητες η Κιμ Καρντάσιαν να μην ξέρει ότι υπερέβαλε; Ελάχιστες. Πόσες είναι να την ανάρτησε επίτηδες γιατί ήξερε τι θα ακολουθήσει και ότι θα της ανέβασει την απήχηση; Αρκετούτσικες.