Η Kim Kardashian μπορεί να είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της, ωστόσο αυτός ο διαδικτυακός πόλεμος με τον Kanye συνεχώς τροφοδοτείται από κάτι. Βέβαια, μετά τον αποκλεισμό του ράπερ από το Instagram, για 24 ώρες, της δόθηκε λίγος χρόνος να ηρεμήσει, εξού και πιστεύει και η ίδια πως ήταν «δίκαιο».

«Η Kim θεώρησε ότι η αναστολή ήταν δίκαιη, αλλά η αντίδρασή της δεν ήταν πολύ δραματική. Δεν έκανε τίποτα και μάλιστα αστειεύτηκε ότι χρειαζόταν ένα διάλειμμα για μια μέρα», είπε μια πηγή στο People  προσθέτοντας πως «όλες οι αναρτήσεις του Kanye ήταν εξαντλητικές για εκείνη».

«Είναι πολύ εντυπωσιακό το πόσο ήρεμη και συγκεντρωμένη μπορεί να μείνει. Είναι πολύ χαρούμενη με τον Pete, ο οποίος τα πηγαίνει υπέροχα και με τα παιδιά της», συμπλήρωσε η ίδια πηγή και κατέληξε, λέγοντας πως: «Κάνει το καλύτερο δυνατό για να παραμείνει θετική και να επικεντρωθεί σε όλα τα καταπληκτικά πράγματα, που συμβαίνουν στη ζωή της».

Ο αποκλεισμός του Kanye

Εκπρόσωπος της Meta είπε στο Page Six πως οι πρόσφατες αναρτήσεις παραβίαζαν τις πολιτικές της εταιρείας σχετικά με τη ρητορική μίσους, τον εκφοβισμό και την παρενόχληση. H εταιρεία δήλωσε, επίσης, έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα εάν υπάρξουν περαιτέρω παραβιάσεις στο μέλλον. Η δραστηριότητα του Kanye στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιλάμβανε τη δημοσίευση δύο μουσικών βίντεο για το νέο του τραγούδι, τα οποία απεικονίζουν τον σύντροφο της Kim, που κακοποιήθηκε και βασανίστηκε.

Αφορμή πάντως στάθηκε και η πρόσφατη «επίθεση» του Kanye προς τον Trevor Noah, ο οποίος στην εκπομπή του, Daily Show, εξέφρασε την υποστήριξή του στην Kardashian. Ως απάντηση, ο ράπερ έκανε λόγο για φυλετική δυσφήμιση κοροϊδεύοντάς τον χρησιμοποιώντας την προσβλητική προσβολή «k–n» για να αντικαταστήσει τους αρχικούς στίχους του «Kumbaya».

«Έχεις κάθε δικαίωμα να παλεύεις για την οικογένειά σου. Αλλά πρέπει να ξέρεις τη διαφορά ανάμεσα σε αυτό και να πολεμάς την οικογένειά σου. Έχω ξυπνήσει πάρα πολλές φορές και έχω διαβάσει τίτλους για άντρες που σκότωσαν τις πρώην τους, τα παιδιά τους και μετά τους εαυτούς τους. Δεν θέλω ποτέ να διαβάσω αυτόν τον τίτλο για σένα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr

Justin Bieber: «Λύγισε» σε συναυλία του μετά την περιπέτεια υγείας της Hailey – «Ήταν πραγματικά τρομακτικό»

Victoria Beckham να είχαμε την ικανότητα σου: Έβγαλε 430.000 από τη μουσική χωρίς να τραγουδήσει ούτε μια νότα

Πληροφορίες από Page Six