Η Kim Kardashian δεν μπορεί να μην βρίσκεται στο επίκεντρο. Ακόμα κι αν δεν κάνει τίποτα, πάλι θα συζητιέται. Τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται πάνω της με την πρώτη ευκαιρία. Τον τελευταίο καιρό, ειδικά μετά την εμφάνισή της στο Met Gala με το φόρεμα της Marilyn Monroe, σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά.

Πέρα από το ότι κατέστρεψε το φόρεμα, πολλοί επικεντρώθηκαν και στα κιλά της. Αποκάλυψε ότι έχασα 21 κιλά για να μπει στο φόρεμα. Αυτό προβλημάτισε τον διαδικτυακό κόσμο, που μέσα από βίντεο ψάχνει να βρει αν η Kim έχει αφαιρέσει τα ενθέματα σιλικόνης, που την είχαν αναδείξει σαν το juicy icon του αιώνα μας.

Από τότε οι χρήστες έχουν γίνει έξαλλοι με την Kim, γιατί τώρα πάει να πλασαριστεί ως skinny icon. Η ίδια απαντάει για πρώτη φορά στις κατηγορίες. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο «Today», η σταρ του ριάλιτι μίλησε για την απώλεια κιλών και τις νέες της συνήθειες.

«Το έβλεπα σαν ρόλο. Ήθελα πολύ να φορέσω αυτό το φόρεμα. Ήταν πραγματικά σημαντικό για μένα. Στην πραγματικότητα με δίδαξε πολλά για τον τρόπο ζωής και την υγεία μου και από τότε, μετά, συνέχισα να τρώω πραγματικά υγιεινά», εξήγησε στους συνπαρουσιαστές του «Today», Savannah Guthrie και Hoda Kotb.

Αποκάλυψε ότι είναι χαρούμενη με την κατάσταση της υγείας της, αλλά δεν προσπαθεί να χάσει άλλο βάρος. «Έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Έκοψα τόση ζάχαρη. Έτρωγα πολύ fast food. Δεν το καταλάβαινα καν. Πολλά τηγανητά φαγητά. Και άλλαξα εντελώς τον τρόπο ζωής μου», εξήγησε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @kimkardashian

Η απάντηση της Kim Kardashian για την αλλαγή της

Αυτό που εξόργισε ήταν ότι είχε δηλώσει προηγουμένως πως έκοψε τη ζάχαρη και τους υδατάνθρακες για «σχεδόν ένα μήνα». Η ηθοποιός, Lili Reinhart, την επέκρινε λέγοντας ότι «αηδιαστικό» για τις διασημότητες να παραδέχονται ότι «λιμοκτονούν», καθώς ασκούν τεράστια επιρροή. Η Kim τώρα απαντάει στην ηθοποιό και όσους την κατέκριναν για τις επιλογές της.

«Δεν παρότρυνα κανέναν να χάσει τόσα κιλά σε σύντομο χρονικό διάστημα» είπε η Kardashian. «O Christian Bale μπορεί να το κάνει για έναν κινηματογραφικό ρόλο και αυτό είναι αποδεκτό. Ακόμα και η Renée Zellweger πήρε βάρος για έναν ρόλο. Το ίδιο μου κάνει».

Οι χρήστες στα social media συνέχισαν να την κράζουν, λέγοντας ότι δεν είναι φυσιολογικά να πλασάρει εξαντλητικές δίαιτες σαν κάτι φυσιολογικό, καθώς μπορούν να προκαλέσουν διατροφικές διαταραχές που συνοδεύονται από πολλαπλά προβλήματα υγείας, ακόμα και ψυχικά.

Ο προσωπικός γυμναστής της Kardashian παρενέβη για να την υπερασπιστεί, ισχυριζόμενος ότι η γρήγορη απώλεια βάρους της σταρ έγινε με «υγιεινό τρόπο». Πάντως είναι άδικο να κατακρίνεται τόσο αυστηρά μια γυναίκα που έχει κανονικοποιήσει το γυναικείο σώμα με καμπύλες. Πόσο μάλλον από την στιγμή που τονίζει ότι δεν προωθεί κανένα πρότυπο ομορφιάς. Δικαίωμά της είναι να χάσει όσα κιλά θέλει.

Δεν είναι καν αναγκασμένη να έχει για πάντα το σώμα με το οποίο την γνωρίσαμε, χάρη στο οποίο ενθάρρυνε χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως. Γιατί πρέπει να επιμένουμε να την εντάσσουμε σε κάποια κατηγορία σωματότυπου. Το ότι ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή δεν είναι, άλλωστε, αυτό που μετράει;

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Sharon Stone: Μιλάει πρώτη φορά για τις 9 αποβολές που υπέστη – «Νιώθουμε πως πρέπει να το αντέξουμε μόνες»

JK Rowling: Έπεσε θύμα Ρώσων φαρσέρ που παρίσταναν τον Zelensky

Mad VMA 2022: Ο DJ Valentino έδωσε την δική του εκδοχή για την «αόρατη κονσόλα», αλλά δεν έπεισε