Είναι η Kim Kardashian μία αφελής τηλε-περσόνα που πετάει «βατράχια» ή μία πανέξυπνη επιχειρηματίας που γνωρίζει ότι η κάθε της νέα προβοκατόρικη δήλωση θα κάνει πρωτοσέλιδα; Όποια και να είναι η πραγματικότητα, η είδηση ότι θα έτρωγε και περιττώματα ανθρώπου αν κάποιος της εγγυόταν ότι θα την κάνουν νεότερη κάνει, ασφαλώς, τον γύρω του διαδικτύου.

Η ειρωνεία είναι ότι προχώρησε στην δήλωση αυτή στα πλαίσια της προώθησης της νέας της σειράς skincare, με προϊόντα περιποίησης προσώπου.

H 41χρονη βρήκε τον καλύτερο τρόπο να τραβήξει την προσοχή την νέα της σειρά SKKN BY Kim. Μιλώντας για την περιποίησή της και περιγράφοντας μέχρι που θα έφτανε για να έχει νεανική εμφάνιση ανέφερε στους The New York Times ότι θα έτρωγε ακόμη και κακά σε καθημερινή βάση για να το καταφέρει.

Οι θαυμαστές της Kim Kardashian οι οποίοι σκέφτονται την πιθανότητα να αγοράσουν κάποιο από τα νέα της προϊόντα, θα χαρούν να μάθουν ότι δεν περιέχουν καθόλου… περιττώματα αλλά κλασικά skincare συστατικά όπως: βιταμίνη C, σκουαλένιο και βούτυρο shea.

Κανείς δεν έκανε το «χοντρό» του για να μας προσφέρει το μυστικό της νεότητας. 

Ωστόσο, παρά τα απλά υλικά της σειράς η τιμή τους είναι εξαιρετικά υψηλή. Η Kim υποστηρίζει ότι η τιμή αξίζει αν αναλογιστεί κανείς πόσο ποιοτικά είναι τα προϊόντα που θα πάρει. Πολλοί αναφέρουν ότι αυτό που πληρώνουμε είναι στην ουσία το όνομά της πάνω στις ετικέτες. Ωστόσο, προς υπεράσπισή της, η φόρμουλα σε ένα προϊόν που μπορεί να έχει τα πιο απλά υλικά, παίζει μεγάλο ρόλο. Αναμένεται να δούμε τα πρώτα reviews.

«Ήθελα να δημιουργήσω προϊόντα ακριβώς όπως αυτά που είναι μέρος της δικής μου ρουτίνας» αναφέρει η Kim.

Υπενθυμίζεται ότι λίγα χρόνια πριν είχε λανσάρει το δικό της brand μακιγιάζ με όνομα «KKW Beauty» (το W από το όνομα του πρώην συζύγου της Kanye West) το οποίο παρά την ομολογουμένως υψηλή απόδοση των προϊόντων της, έκλεισε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Shakira: Έπιασε τον Piqué να την απατάει με άλλη – Το Twitter της βρήκε ήδη τον επόμενο σύντροφο

Μαρία Σολωμού: Ποζάρει topless στην αγκαλιά του Mente Fuerte – Είναι τελικά ζευγάρι;

Από το …Netflix βρήκε νομική σύμβουλο ο Johnny Depp – Από ποια σειρά ντοκιμαντέρ την ξέρουμε;