Αν και το επεισοδιακό διαζύγιο της από τον Kanye West είναι εξαιρετικά πρόσφατο, η Kim Kardashian σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο ενός 4ου γάμου, όπως ανέφερε στο νέο reality show του Hulu, The Kardashians. H 41χρονη star και επιχειρηματίας είναι εδώ και λίγους μόνο μήνες σε σχέση με κωμικό Pete Davidson, με τον οποίον και έγιναν ζευγάρι μετά την συμμετοχή της στο Saturday Night Live. Παρά τη μικρή διάρκεια της σχέσης τους, ο 28χρονος κωμικός έχει ήδη κάνει 2 τατουάζ σχετικά με την Kim, ένα με τα αρχικά των παιδιών της και ένα με το όνομά της.

«Πιστεύω ακόμη στον έρωτα» αναφέρει η Kim. «Γι’ αυτό πιστεύω ότι θα υπάρξει ένας ακόμη γάμος για εμένα. Η τέταρτη φορά θα είναι και η τυχερή» αναφέρει η reality star.

To διαζύγιό της από τον Ye, όπως είναι πλέον το επίσημο όνομα του δημοφιλούς ράπερ, βγήκε τον περασμένο Μάρτιο. Η Kim, ωστόσο, είναι ζευγάρι με τον Davidson τους τελευταίους έξι μήνες, με την τελευταία τους κοινή εμφάνιση να λαμβάνει χώρα στο Met Gala του 2022.

Οι άλλοι δύο προηγούμενοι γάμοι της Kim ήταν με τον μουσικό παραγωγό Damon Thomas, με τον οποίον ήταν αντρόγυνο από το 2000 μέχρι το 2004 και με τον πρώην μπασκετμπολίστα του NBA Kris Humphries με τον οποίον παρέμεινε παντρεμένη μόνο για 72 μέρες ενώ ο γάμος τους αποτέλεσε ξεχωριστό επεισόδιο στο Keeping Up With the Kardashians.

Θα είναι το τυχερό της με τον Pete Davidson, άραγε;

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty Images

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Όχι πια «Θείος», μα «Μπαμπάς» – Έγκυος η σύντροφός του Χρύσα Μιχαλοπούλου

Emma Stone – Γιώργος Λάνθιμος: Το χρονικό μίας «κινηματογραφικής» φιλίας που από τα Oscars έφτασε στο ΣΕΦ

House of the Dragon: Το τελικό trailer έφτασε και ξεσηκώνει τους fans του Game of Thrones