Πάνε σχεδόν πέντε μήνες από τότε που η Kim Kardashian και ο Pete Davidson άρχισαν να βγαίνουν, αφού εθεάθησαν να κρατιούνται χέρι-χέρι σε μια βόλτα σε ένα λούνα παρκ. Τον τελευταίο καιρό οι κοινές εμφανίσεις έχουν πληθύνει και έκαναν επίσημη τη σχέση τους στο Instagram. Επιπλέον, και οι δύο έχουν μιλήσει για το ειδύλλιό τους σε συνεντεύξεις τους.

«Η Kim είναι τρελαμένη με τον Pete. Περνά τον περισσότερο χρόνο του στο Λος Άντζελες τώρα» λέει μια πηγή στη People. «Σιγά σιγά γνωρίζει τα παιδιά της. Ωστόσο, η Kim δεν το πιέζει», λέει η πηγή για τις κόρες της Kim, τις North, Chicago και τους γιους της Saint και Psalm.

«Ο Pete δεν μένει τη νύχτα στο σπίτι της. Η Kim θέλει να είναι μια άνετη κατάσταση για όλους» προσθέτει η πηγή. Ακόμα, ασχολείται με τις συνεχιζόμενες διαδικασίες διαζυγίου, καθώς υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον West, τον Φεβρουάριο του 2021 μετά από επτά χρόνια γάμου και δηλώθηκε ανύπαντρη. «Θέλει να σέβεται και τον Kanye», λέει η πηγή για τον Davidson, που συναντά τα παιδιά τους.

«Η Kim είναι πολύ χαρούμενη και σοβαρή με τον Pete. Η οικογένειά της λατρεύει επίσης να τον έχει κοντά του. Είναι πολύ γλυκός με την Kim. Σε όλους αρέσει να τη βλέπουν τόσο χαρούμενη» αναφέρει η πηγή.

Πάντως ο ράπερ προκάλεσε νέα διαμάχη μετά από το μουσικό βίντεο για το τραγούδι του, “Eazy”, με τον The Game, όπου φαίνεται να θάβει ζωντανό τον Pete. Ο Davidson φέρεται να απευθύνθηκε στον West για να λύσουν το θέμα, ζητώντας από τον καλλιτέχνη να μιλήσει προσωπικά με εκείνον για ένα κείμενο που κοινοποιήθηκε πρόσφατα δημόσια από τον φίλο του Davidson, Dave Sirus.

Πιο πρόσφατα, η Kardashian ανέφερε το αγόρι της σε μια συνέντευξη στο Variety και μίλησε για το πώς θα δείξει στους θεατές το πώς γνωρίστηκαν για πρώτη φορά με τον Davidson, ενώ θα μοιραστεί λεπτομέρειες σχετικά με τη σχέση τους στην επερχόμενη σειρά της Hulu , «The Kardashians».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

JK Rowling: «Ταπώνει» τον Putin αφού την χρησιμοποίησε ως απόδειξη της «κουλτούρας ακύρωσης» της Δύσης

Maluma: Ο Κολομβιανός σταρ αποκαλύπτει γιατί είναι single – «Δεν ξέρω αν θέλω να παντρευτώ»

Κίνα: Έκανε «cancel» τον Keanu Reeves και αφαίρεσε ταινίες του από streaming πλατφόρμες