Μια γρήγορη ματιά να κάνει κάποιος στο προφίλ της Κιμ Καρντάσιαν στο Instagram, θα παρατηρήσει πως η πλειοψηφία των αναρτήσεων της είναι σέξι. Μόνο που η τελευταία της ανάρτηση, είναι ακόμα περισσότερο.

Η Καρντάσιαν θέλοντας να προωθήσει την συλλογή της με μαγιώ, της εταιρίας SKIMS, έκανε μια σέξι φωτογράφηση που προφανώς πήρε εκατομμύρια likes. Πάνω από 2 εκατ. για την ακρίβεια. Η επιχειρηματίας άλειψε το σώμα της με λάδι και πόζαρε προκλητικά μαζί με άλλα μοντέλα. 

Καρντάσιαν
Καρντάσιαν
Καρντάσιαν

«Η τέχνη του να είσαι η Κιμ Καρντάσιαν»

Στο μεταξύ, η ιταλική Vogue την αποθέωσε στο εξώφυλλό της  με την Chiara Barzini να παίρνει συνένευξη από την Καρντάσιαν, η οποία μίλησε για όλα. Για τον Κάνιε Γουέστ, για τη μητρότητα, το ριάλιτι, τα SKIMS, καθώς και τα όνειρα που είχε πριν έρθουν όλα αυτά στη ζωή της. 

Για το εξώφυλλο του περιοδικού, η Καρντάσιαν πόζαρε στον Rafael Pavarotti φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, σατέν διάφανα μαύρα γάντια και ένα εντυπωσιακό headpiece με φτερά. Στη συνέχεια φόρεσε ένα πλεκτό φόρεμα Versace με εσώρουχα Intimissimi.

«Αισθάνομαι σαν να είμαι μια νέα Κιμ», είπε μεταξύ άλλων η Καρντάσιαν στη Vogue Italia. «Παλιότερα η αυτοπεποίθησή μου πήγαζε από το γεγονός ότι είχα έναν σύντροφο, του οποίου τη γνώμη εμπιστευόμουν τόσο πολύ. Όταν συμβαίνει αυτό, χάνεις κατά κάποιο τρόπο τη δική σου γνώμη». 

«Πλέον, διανύω μια περίοδο που θέλω απλώς να κάνω το σωστό. Θέλω να εκτιμώ τα πάντα και τους πάντες γύρω μου, να κοιτάζω τη δουλειά μου και να εκτιμώ τις σχέσεις μου με τα παιδιά μου. Όσον αφορά το τι θέλω να αφήσω πίσω μου, δεν είμαι ο τύπος ανθρώπου που ξεχνάει από πού ξεκίνησε. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά», δήλωσε επίσης η Κιμ Καρντάσιαν.