H Κιμ Καρντάσιαν μίλησε για τον Κάνιε Γουέστ και το διαζύγιό τους στο podcast «On Purpose with Jay Shetty», λέγοντας πως πλέον έχει βρει παρηγοριά στους ανθρώπους που της παρέχουν υποστήριξη. Αποκάλυψε, δε, πως αυτό που έμαθε είναι πως «δεν μπορείς να βοηθάς ανθρώπους που δεν θέλουν τη βοήθεια. Δεν μπορείς να επιβάλλεις τις πεποιθήσεις σου και να τις προβάλλεις σε κάποιον που πιστεύει κάτι εντελώς διαφορετικό».

Τόνισε, μάλιστα, πως πρέπει να αγκαλιάζουμε τις διαφορετικές απόψεις, εξηγώντας πως «είναι εντάξει να έχεις αυτές τις διαφορετικές απόψεις. Γι’ αυτό ο κόσμος γυρίζει. Αλλά αν δεν ευθυγραμμίζεστε στις ίδιες αξίες και ηθικές και πράγματα στον πυρήνα σας, τότε είναι εντάξει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτή η ζωή είναι τόσο σύντομη και θα πρέπει να πάτε να βρείτε τους ανθρώπους που ευθυγραμμίζονται με αυτό που πραγματικά πιστεύετε».

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ ξεκίνησαν να είναι μαζί το 2012 και δύο χρόνια αργότερα παντρεύτηκαν. Το 2021 και έχοντας αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ανακοίνωσαν το διαζύγιο τους.