To 2021, η Κιμ Καρντάσιαν προς έκπληξη των θαυμαστών της, επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Πιτ Ντέιβιντσον. Ο Κάνιε Γουέστ δεν είχε πάρει καθόλου το νέο βήμα στην προσωπική της ζωής, μιας και ο ράπερ προσπαθούσε έντονα να την ξανακερδίσει. 

Τώρα, η Κιμ Καρντάσιαν παραδέχτηκε πως μπήκε σε σχέση με τον Ντέιβιντσον, προκειμένου να αποφύγει το δράμα με τον πρώην της. «Σίγουρα μπήκα σε μια άλλη σχέση τόσο γρήγορα», είπε η 42χρονη ριάλιτι σταρ στις αδελφές Κένταλ και Κάιλι Τζένερ στο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians» του Hulu.

«Απομάκρυνε το μυαλό μου από, ας πούμε, πράγματα και αυτός δεν είναι ένας τρόπος για να τρέχεις μακριά από τα πράγματα» και πρόσθεσε η Καρντάσιαν: «Είναι καλύτερα να νιώθεις, να ασχολείσαι και να θεραπεύεσαι».

Η Καρντάσιαν και ο κωμικός γνωρίστηκαν όταν η τηλεπερσόνα παρουσίασε το «SNL» τον Οκτώβριο του 2021. Τον επόμενο μήνα έκαναν κοινές εξόδους, επιβεβαιώνοντας τον Νοέμβριο τη σχέση τους. 

Ο Γουέστ οργισμένος με αυτή την εξέλιξη, δημοσίευσε ένα επιθετικό βίντεο απευθυνόμενος στον Ντέιβιντσον. Η Καρντάσιαν τότε αναφέρθηκε στον πρώην άντρα της να σταματήσει να επιτίθεται δημόσια στον Ντέιβιντσον, στέλνοντάς του μήνυμα που έγραφε: «Δημιουργείς ένα επικίνδυνο και τρομακτικό περιβάλλον και κάποιος θα πληγώσει τον Πιτ και για όλα αυτά θα φταις εσύ».