Η Κλέλια Ανδριολάτου είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», το ταλέντο της στην υποκριτική και η ομορφιά της, έχουν εντυπωσιάσει τους τηλεθεατές αλλά και τους followers της στο Instagram, που συνεχώς αυξάνονται.

Απολαμβάνοντας την επιτυχία της σειράς, αλλά και ένα διάλειμμα από τα επαγγελματικά της καθήκοντα, η ηθοποιός ταξίδεψε στη Μαδρίτη για ολιγοήμερες διακοπές, μοιράζοντας στιγμές από το ταξίδι της στα social media. Μία ανάρτηση όμως ήταν αυτή που ενθουσίασε περισσότερο και είχε ως αποτέλεσμα να πέσουν τα likes «βροχή».

Ήταν αυτή που η Κλέλια Ανδριολάτου πόζαρε τόπλες στη μπανιέρα του ξενοδοχείου, στο οποίο διέμενε, κρατώντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και κοιτώντας έξω από το παράθυρο του δωματίου της. «Η Ισπανία μου χάρισε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Dua Lipa: Έλαβε την αλβανική υπηκοότητα – Θα το γιορτάσει με την μεγαλύτερη συναυλία που έχει γίνει ποτέ στα Τίρανα

Κλέλια Ανδριολάτου: Η αποκάλυψη για το όνομά της

Η Κλέλια Ανδριολάτου έδωσε πρόσφατα μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό ΟΚ!, και εξήγησε εκτός των άλλων πως το όνομα της προέρχεται από το «Κλεάνθη», που σημαίνει το δοξασμένο άνθος. Οι γονείς της της έδωσαν το όνομα της αγαπημένης ηρωίδας του Γρηγόριου Ξενόπουλου, που λάτρευε τα όμορφα, χαριτωμένα αγριόκρινα που φυτρώνουν στα ακρογιάλια.

Όσον αφορά την δύσκολη περίοδο της εφηβείας, η Κλέλια εξήγησε πως είχε «φουλ επαναστάσεις», λέγοντας πως: «Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα “η κόρη μου η σοσιαλίστρια”. Είμαι ένας άνθρωπος που πηγαίνω κόντρα σε πολλά. Αυτό ευτυχώς το έχω μετουσιώσει πια σε πιο δημιουργικά πράγματα. Αλλά όταν ένας έφηβος με τσίτα ενέργεια έχει και νεύρα, τότε γίνεται επανάσταση. Έβγαινα από πολύ μικρή ηλικία, πήγαινα παντού, ακόμα και με τους γονείς μου, πήγαινα πάντα μαζί τους. Είχα χαλάσει και την εφηβεία της αδελφής μου, γιατί ήθελα να είμαι συνέχεια μαζί της, αυτοκόλλητη. Ήθελε να βγει με τους φίλους της και πήγαινα κι εγώ. Γενικά έκανα αυτό που ήθελα».

Πάντως, σχετικά με τον ρόλο της στο Maestro, πρόσφατα δήλωσε πως έμαθε πως τον πήρε από την τηλεόραση. Εξήγησε πως είχε περάσει ήδη από μερικές οντισιόν χωρίς όμως κάποιος να της πει κάποιος ότι την έχουν πάρει και είδε τη συγκεκριμένη είδηση στην τηλεόραση.

«Έμαθα ότι πήρα τον ρόλο από την τηλεόραση. Άκουσα να λένε ‘η Κλέλια Ανδριoλάτου είναι η νέα μούσα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη’ και πήρα αμέσως την Έλενα Χριστοπούλου τηλέφωνο και της είπα ‘μάλλον με πήραν για τον ρόλο’» ανέφερε μιλώντας στο Mega.