Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μάριο Καπότση, παντρεύτηκε η Κόνι Μεταξά, χθες στην Κρήτη, έχοντας στο πλευρό της συγγενείς και φίλους, σε έναν παραμυθένιο γάμο που έγινε στον ιερό ναό του Αγίου Εφραίμ, στα Φαλάσαρνα. Την νύφη παρέδωσε στον γαμπρό ο περήφανος πατέρας Λευτέρης Πανταζής.

Το νυφικό της Κόνι ήταν εντυπωσιακό και σε πολύ κλασική γραμμή, πράγμα που είναι περίεργο για εκείνη, μιας και μας έχει συνηθίσει σε πιο extreme outfits. Το ζευγάρι πάντρεψαν έξι κουμπάροι, μπροστά σε 200 καλεσμένους, ενώ έφυγαν από την εκκλησία με ένα κάμπριο αυτοκίνητο.

Παρά το ότι κανείς από τους δύο δεν ήθελε κάμερες και δημοσιογράφους στον γάμο τους, στα social media πήραμε μια γεύση από βίντεο που ανέβασαν καλεσμένοι. Και οι δύο απολάμβαναν τη στιγμή και δεν έκρυβαν την χαρά τους.

Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Εκαναν και δεύτερο γάμο στην Κρήτη

Μετά τον θρησκευτικό γάμο στα Φαλάσαρνα, Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης είπαν να κάνουν και έναν δεύτερο, αυτή τη φορά όμως με στυλ αμερικάνικο. Βρέθηκαν στην παραλία και με έναν φίλο τους που εκτελούσε χρέη «δημάρχου», αντάλλαξαν ευχές αιώνιας αγάπης.

Μετά από τις δύο τελετές, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης έκαναν την είσοδο που σήμανε την έναρξη του πάρτι. Μουσικές, βεγγαλικά και μια εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα περίμενε το ζευγάρι για να την κόψει, όπως ορίζει η παράδοση. Οι δυο τους σίγουρα έκαναν αυτή την ημέρα αξέχαστη τόσο για τους ίδιους, όσο και για τους καλεσμένους, οι οποίοι ταξίδευαν από πολλές γωνιές της Ελλάδος με σκοπό, να τιμήσουν τους νεόνυμφους, με την παρουσία τους.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Amber Heard: Μαζεύει λεφτά για να πληρώσει τον Depp – Υπέγραψε συμφωνία $15 εκατ. για να βγάλει βιβλίο

Ζήνα Κουτσελίνη: Έγινε πιο influencer κι από τους influencer χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα

Natalie Portman: Το 10μηνο απαιτητικό πρόγραμμα διατροφής της για το Thor – Γυμναστική και φουλ πρωτεΐνη