Η Kourtney Kardashian προ ολίγων ημερών παντρεύτηκα στο Portofino της Ιταλίας, τον Travis Barker. Από την αρχή της σχέσης αυτής, η υπερβολή είναι συνώνυμό τους. Μία ακόμα δήλωση της ίδιας, έρχεται να προστεθεί σε αυτό το παράλογο που θέλουν να βγάλουν προς τα έξω.

Ειδικότερα, η Kourtney κατά τη διάρκεια του πρόσφατου επεισοδίου των The Kardashians που προβάλλεται στο Hulu, πέταξε τη βόμβα της. Είπε, πως ο γιατρός γονιμότητας τής έδωσε εντολή να καταπίνει το σπέρμα του Travis, 4 φορές την εβδομάδα. Να υπάρχει πρόγραμμα δηλαδή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη travisbarker (@travisbarker)

«Αλλά είπε κάτι – μας είπε, βασικά μου είπε ότι αυτό που θα βοηθούσε [τον θυρεοειδή μου] ήταν να πίνω το σπέρμα του 4 φορές την εβδομάδα», είπε αμήχανα η Kourtney και πρόσθεσε: «Αγαπώ αυτόν τον γιατρό», απάντησε γελώντας ο Travis, προσθέτοντας ότι έχει σπέρμα «πρώτης ποιότητας».

Στη νέα σεζόν της σειράς, το ζευγάρι μιλάει συνεχώς ανοιχτά για τις δυσκολίες εγκυμοσύνης της Kourtney και πρόσφατα κάποιος γιατρός τούς συνέστησε να κάνουν μαζί νηστεία, απέχοντας απο το σεξ, την καφεΐνη και την γυμναστική.  «Θεέ μου, ήταν τρελό», είπε η ίδια για την νηστεία, μιλώντας στο Bustle. «Αλλά βασικά βελτίωσε τα πάντα», πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από Page Six

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Στις Κάννες η Georgina Rodriguez – Η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απώλεια του μωρού της με τον Ronaldo

Amber Heard: Μάρτυρας αποκάλυψε περιστατικό βίας προς σύντροφό της – Την «άδειασε» και η Kate Moss

Ζέτα Μακρυπούλια: Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με διάσημο οδοντίατρο;