Δεν σταματούν τα δράματα για την οικογένεια Kardashian. Βέβαια, αυτήν την φορά η πρωτοφανής είδηση αφορά όχι τις 5 κόρες της οικογένειας αλλά τον αδερφό τους, Rob Kardashian. Η μητέρα του, Kris Jenner υποστηρίζει ότι η πρώην του, Blac Chyna επιχείρησε να τον δολοφονήσει πίσω στο 2016. 

Οι δηλώσεις της 66χρονης έγιναν στο δικαστήριο, καθώς η Chyna μηνύει την οικογένεια για 100 εκατομμύρια δολάρια μετά το πολύκροτό της διαζύγιο με τον Kardashian. Oι δύο τους έχουν και μία κόρη μαζί, την Dream Kardashian.

«Είχε τοποθετήσει ένα όπλο στο κεφάλι του και τον απειλούσε» αναφέρει η Jenner στην κατάθεσή της. Επίσης, προσθέτει ότι προσπάθησε να τον πνίξει με ένα καλώδιο τηλεφώνου ενώ ύστερα τον χτύπησε και με ένα μεταλλικό στύλο.

«Ήταν τραυματικό όλο αυτό. Ο Rob ήταν ράκος» αναφέρει με δάκρυα στα μάτια η μάνατζερ και επιχειρηματίας.

Kris Jenner

H Kris Jenner, είναι η μάνατζερ όλων των μελών της οικογένειας Kardashian.

«Την ίδια περίοδο ήταν που κρατούσαν όμηρο την Kim στο Παρίσι. Είχα πολλά να αντιμετωπίσω ως μητέρα». 

Συνεχίζοντας την κατάθεσή της, η Jenner αναφέρει ότι χρειάστηκε να επέμβει ο σύντροφός της Corey Gamble για να χωρίσει το πρώην ζευγάρι, οι οποίοι είχαν πιαστεί στα χέρια. Όταν τα κατάφερε και ζήτησε από την Chyna να φύγει, τότε αυτή πήρε μία καρέκλα και έσπασε με αυτήν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου του Rob.

H Blac Chyna κατέθεσε μήνυση 100 εκατομμυρίων δολαρίων κατά της οικογένειας το 2017 για συκοφαντική δυσφήμηση και για παραβίαση συμβολαίων. Ο Rob και η Chyna είχαν το δικό τους spin-off reality show που έτρεχε παράλληλα με το Keeping Up With the Kardashians στο κανάλι E Entertainment λίγο πριν τον χωρισμό τους. Η Kris Jenner ήταν εκτελεστικός διευθυντής του show.

Η Blac Chyna με την σειρά της, αναφέρει σχετικά με τις κατηγορίες πως τα έκανε όλα… «για πλάκα». Στον ισχυρισμό αυτόν η Jenner απάντησε πως ήταν καθόλα σοβαρές και αληθινές οι απειλές της.

Ο δικηγόρος της Chyna ρώτησε γιατί δεν κάλεσε η οικογένεια την αστυνομία αφού έγιναν όλα αυτά. «Θέλαμε να την βοηθήσουμε» καταλήγει η Jenner.

Υπενθυμίζεται ότι ο Rob Kardashian απαγορεύεται να έχει λογαριασμό στο Instagram, καθώς έχει μπλοκαριστεί από την πλατφόρμα αφού μετά τον χωρισμό του από την Blac Chyna διέρρευσε ευαίσθητες εικόνες από προσωπικές τους στιγμές, καθώς και το τηλέφωνό της. Σήμερα, τον λογαριασμό που υπάρχει με το όνομά του διαχειρίζεται η εταιρία PR και επικοινωνίας της μητέρας του, Kris Jenner.

Δείτε το τρέιλερ από το show του πρώην ζευγαριού «Rob and Chyna»

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Johnny Depp & Amber Heard: Η απόλυτη τοξική σχέση – Πινγκ πονγκ κατηγοριών στο δικαστήριο

Pete Davidson: Ποια είναι η «κατάρα των Kardashian» από την οποία θέλουν να τον προστατέψουν

Bill Murray: Κατηγορείται για ανάρμοστη συμπεριφορά – «Πάγωσαν» τα γυρίσματα της ταινίας Being Mortal