Όσο και να προσπαθεί να ανακτήσει την παλιά του δόξα από τον κόσμο, ο Κρις Μπράουν δεν φεύγει εύκολα από τη μαύρη λίστα, στην οποία μπήκε μετά τον ξυλοδαρμό της Ριάνα, το 2009. Οι παραμορφωμένες φωτογραφίες της τότε 22χρονης τραγουδίστριας, είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Εν συνεχεία, κι ενώ πάλευε να καταλαγιάσει την οργή του κοινού προς το πρόσωπό του, δύο κατηγορίες εις βάρος του για βιασμό γυναικών, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας. Τα πράγματα έδειχναν να μην έχουν γυρισμό για εκείνον.

Παρόλα αυτά, ο Κρις Μπράουν συνεχίζει τις συναυλίες, με έναν λιγοστό κόσμο να τον ακολουθεί ακόμα στην κατεστραμμένη καριέρα του. Σε μία πρόσφατη συναυλία που έδωσε μάλιστα, επιβεβαίωσε το πόσο ευέξαπτος γίνεται όταν τον αγνοούν.

Ειδικότερα, μία γυναίκα ανέβηκε στην σκηνή, την οποία επέλεξε ο ίδιος. Ενθουσιασμένη εκείνη που της τραγουδούσε και της χόρευε, αποφάσισε να απαθανατίσει τη στιγμή με το κινητό της. Το γεγονός ότι δεν του έδινε την απαιτούμενη προσοχή, εκνεύρισε τον Κρις Μπράουν που στην αρχή πήρε απαλά το κινητό από τα χέρια της και το έβαλε στην άκρη.

Άρχισε ακόμη, να της χορεύει ένα αισθησιακό lapdance, αλλά εκείνη το σήκωσε ξανά για να συνεχίσει να βιντεοσκοπεί. Τότε εκείνος απηύδησε και το πέταξε στο πλήθος. Η ενοχλημένη γυναίκα πέταξε στη συνέχεια τα χέρια της στον αέρα πριν σβήσουν τα φώτα της σκηνής και η αμήχανη συνάντηση τελειώσει. Ένας από τους παρευρισκόμενους αποθανάτισε τη στιγμή και ανήρτησε το βίντεο, που έγινε viral αμέσως.