Μετά από την Kris Jenner, τώρα και η Kylie, υποστηρίζει ότι η Blac Chyna προσπάθησε να σκοτώσει τον αδερφό της, Rob Kardashian. Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι την απείλησε με γραπτά μηνύματα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της. Η Kylie τοποθετήθηκε τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης δικαστικής διαμάχης Kardashian-Chyna.

Κατέθεσε ότι θυμάται τον αδερφό της λίγο μετά τον καυγά του με την Chyna τον Δεκέμβριο του 2016, όπου ισχυρίστηκε ότι η Chyna έβγαλε όπλο. Είπε στο δικαστήριο, στο Λος Άντζελες, ότι της είπε ότι προσπάθησε να τον σκοτώσει. «Υπέθεσα ότι ήταν ένας αγώνας θανάτου… Τον θυμάμαι να είναι πολύ αναστατωμένος, ενώ εξηγούσε τι συνέβη».

Ο Rob της είπε ότι έπαιζε βιντεοπαιχνίδια όταν η Chyna πήγε πίσω του και του πέρασε ένα καλώδιο iPhone στο λαιμό. Η Jenner που έβγαινε στο παρελθόν με τον πρώην της Chyna, τον Tyga, κατέθεσε επίσης ότι θυμάται κάποτε να της έστειλε απειλητικά μηνύματα. «Μου έστειλε ένα emoji με διάβολο και μου είπε να μετρήσω αντίστροφα τις μέρες μου».

Όταν ρωτήθηκε από τη δικηγόρο της Chyna, Lynne Ciani, γιατί δεν ανέφερε τις απειλές στην αστυνομία, η Jenner απάντησε: «Το πήρα ως κενή απειλή». Πρόσθεσε ότι ο Tyga της είπε ότι η Chyna είχε προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Η Chyna φέρεται να χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι για να τον τραυματίσει στο χέρι του.

Τι πιστεύει η Kylie για την Chyna

«Υπέθεσα ότι ίσως ήταν μαστουρωμένη», είπε όταν ρωτήθηκε ξανά γιατί δεν ανέφερε τα απειλητικά μηνύματα στις αρχές. Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι αναστατώθηκε όταν έμαθε ότι ο αδερφός της αρραβωνιάστηκε μαζί της. «Ήμουν πραγματικά χαρούμενη για τον αδερφό μου, αλλά ταυτόχρονα ήμουν περίεργη πώς θα πήγαιναν τα πράγματα με την Chyna. Ήθελα πραγματικά να είμαι cool μαζί της. Πέρασα πραγματικά πολύ χρόνο με τον γιο της».

Όταν η Ciani ρώτησε την Jenner αν πίστευε ότι η Chyna έβγαινε με τον Rob «από εκδίκηση» επειδή άρχισε να βγαίνει με τον Tyga, η Jenner είπε: «Ήλπιζα όχι, για τον αδερφό μου». «Απλώς δεν ξέρω πώς θα μπορούσες να αγαπήσεις κάποιον και να του το κάνεις αυτό», είπε η Jenner, αναφερόμενη στον καβγά τον Δεκέμβριο του 2016, λέγοντας ότι δεν το πίστευε.

Η Chyna έχει έναν γιο, τον King Cairo, με τον Tyga και μια κόρη την Dream, με τον Kardashian. Κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα ότι έκανε πλάκα όταν έβαλε το κορδόνι γύρω από το λαιμό του Rob και έβγαλε το όπλο. Τώρα μηνύει την Kylie, τις αδερφές Kim και Khloé Kardashian και την μητέρα τους Kris, 100 εκατομμύρια δολάρια επειδή ισχυρίζεται ότι η οικογένεια τη δυσφήμισε και έκοψε το τηλεοπτικό της ριάλιτι «Rob & Chyna» μετά το περιστατικό του 2016.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει τον «εθισμό τους στο δράμα»

Julia Fox: Η τελευταία της risky εμφάνιση έχει Lady Gaga vibes

Harry Styles: Από boy bander στο απόλυτο pop icon – Το αγόρι του «X Factor» έγινε ο σούπερ σταρ του Coachella