Κάποια πράγματα μπορεί να μην αλλάζουν για τον γιο της Kylie Jenner, ένα όμως δεν συγκαταλέγεται σε αυτά. Η ιδρύτρια της Kylie Cosmetics, έκανε κάποιες «ανακοινώσεις» σχετικά με το όνομα του μωρού της, το οποίο αν θυμάστε είχε βγάλει «Wolf». Ε, αυτό πια αποτελεί παρελθόν, αφού όπως δεν ονομάζεται πια έτσι, γράφοντας: «Το όνομα του γιου μας δεν είναι πια Wolf. Ήθελα απλώς να το μοιραστώ γιατί συνεχίζω να το βλέπω παντού».

Η απόφαση να αλλάξει το όνομα του έρχεται δύο μήνες αφότου η Kylie και ο Travis Scott το καλώς όρισαν, στις 2 Φεβρουαρίου. Στις 11 Φεβρουαρίου αποκάλυψε ότι το μεσαίο όνομά του είναι Jacques , από το όνομα του μπαμπά Travis.

Ενώ το νέο όνομα του γιου της δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, η Kylie μοιράστηκε στιγμές από την εγκυμοσύνη της και τον ερχομό του μωρού σε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο «To Our Son» που δημοσιεύτηκε στις 21 Μαρτίου. Η Kylie κατέγραψε ολόκληρο το ταξίδι της.

Στο συγκινητικό μοντάζ, μέλη της οικογένειας έδωσαν μηνύματα τόσο στην Kylie όσο και στον γιο της πριν γεννηθεί. Στο βίντεο, η Kim Kardashian σημείωσε: «Προσεύχομαι να αγαπήσεις την οικογένεια στην οποία γεννήθηκες επειδή είμαστε πολύ ξεχωριστοί. Σε αγαπάμε και ανυπομονούμε να σε γνωρίσουμε».

Η Kris Jenner γύρισε επίσης ένα μήνυμα για τον εγγονό της, λέγοντας πόσο αγαπητός είναι ήδη: «Στο νέο μου εγγόνι, που ανυπομονώ να φτάσεις εδώ, σε σκέφτομαι κάθε μέρα και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα σε γνωρίσω και θα σε καλωσορίσω στην οικογένεια. Σ ‘αγαπώ ήδη. Έρχεσαι στην πιο εκπληκτική οικογένεια – πολλά ξαδέρφια – και θα ζήσεις την καλύτερη ζωή, γιατί έχεις τους καλύτερους γονείς και την καλύτερη οικογένεια. Σ ‘αγαπώ».

Με πληροφορίες από Ε!News