Με μια ανάρτηση που δείχνει το χέρι της κόρης της Stormi και το χέρι του νεογέννητου μωρού της, που είναι αγοράκι, η Kylie Jenner ανακοίνωσε στον κόσμο μέσω Instagram ότι γέννησε το δεύτερο παιδί της. Όπως είχε κάνει και στην πρώτη γέννα, έτσι και τώρα, η νεότερη της φαμίλιας Kardashian γέννησε στα κρυφά και ενημέρωσε η ίδια για το χαρμόσυνο γεγονός, παίρνοντας την ευχαρίστηση από τα μέσα.

Στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Kylie Jenner αναφέρει την ημερομηνία γέννησης του μωρού της, που είναι η 2/2/2022, σε ένα πενταρέ δυαριών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η 4χρονη Stormi είχε γεννηθεί 1/2/2018. Αυτό σημαίνει πως Kylie και Travis Scott θα γιορτάζουν δύο ημέρες συνεχόμενα τα γενέθλια των παιδιών τους από δω και πέρα, κάτι σαφώς δύσκολο οικονονικά για δύο γονείς που τα βγάζουν πέρα με βασικούς μισθούς (sic).

Κάτω από τη φωτογραφία δε λείπουν τα σχόλια της οικογένειας και στενών φίλων. Ο Travis Scottt, ο σύζυγος και μπαμπάς των δύο παιδιών, αρκέστηκε σε μια σειρά από καρδούλες. Η Kourtney Kardashian έγραψε «Μαμά δύο ζωών». Η μαμά Kris Jenner έγραψε «Angel Pie», η Kim Kardashian έριξε μερικά emoji με καρδιές και αγγέλους, ενώ η Khloe Kardashian κόπιαρε τον Scott και έβαλε κι αυτή τις καρδούλες της. Από τα σχόλια δεν έλειψε και η κολλητή της φίλη, η ελληνικής καταγωγής Αναστασία Καρανικολάου που έγραψε «μωρό-άγγελος».

Kylie

Αυτό που χρήζει ενδιαφέροντος είναι το πως κατάφερε η Kylie να κρατήσει για 4 ολόκληρες ημέρες κρυφή τη γέννηση του μωρού.