Η Κάιλι Μινόγκ μίλησε σχετικά με την μάχη που έδωσε με το καρκίνο του μαστού και τους φόβους, που όπως λέει η ίδια, πάντα θα ζουν μέσα της. Η Κάιλι Μινόγκ διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού το 2005, σε ηλικία 36 ετών, ενώ βρισκόταν στα μέσα της παγκόσμιας περιοδείας της.

Μιλώντας στο CBS News, η Κάιλι Μινόγκ αναφέρθηκε στην περιπέτειά της, δηλώνοντας πως: «Η εμπειρία της διάγνωσης του καρκίνου θα ζει μέσα μου. Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν επίσης καταπληκτικό».

Μιλώντας στην εκπομπή, δήλωσε πως παρά το γεγονός ότι κατάφερε να το ξεπεράσει, ο φόβος θα υπάρχει πάντα μέσα της. «Ο φόβος θα κατοικεί για πάντα μέσα μου», είπε με δάκρυα στα μάτια. Συμπλήρωσε, «Η μάχη αυτή ήταν και καταπληκτική, γιατί σε κάνει να γνωρίσεις πολύ καλά το σώμα του, την αγάπη από τους γύρω σου, τις δυνατότητές σου. Όλα αυτά τα πράγματα».

Εξήγησε επιπλέον, πως το τραγούδι είναι ο μοναδικός τρόπος για εκείνη να αντιμετωπίζει τα πάντα. «Τραγουδάω για να επεξεργάζομαι τα πάντα. Γράφω για να επεξεργάζομαι τα πάντα. Και μερικές φορές, νομίζω πως ζω για να ερμηνεύω», είπε η Κάιλι Μινόγκ.

*Photo Credits: Shutterstock