H έλευση του διεθνούς φήμης μοντέλου και influencer, Σοφίας Χατζηπαντέλη, στο GNTM δεν άρεσε σε πολλούς λόγω της ιδιαίτερης εμφάνισής της. Η 24χρονη με το έντονο μονόφρυδο και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια από το ελληνικό κοινό, παρά την θερμή υποδοχή της από τα άτομα στον χώρο της μόδας. Ανάμεσα στους επικριτές της και ο Έλληνας σχεδιαστής Λάκης Γαβαλάς.

Λίγες μέρες είχε προχωρήσει ξανά σε δηλώσεις για την ελληνοκύπρια αποκαλώντας την «Φρύδια Κάλο». Τώρα, όταν ρωτήθηκε σε event από δημοσιογράφο για το εάν την ήξερε από πριν, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν ήξερα ποια είναι η Σοφία Χατζηπαντελή. Δυστυχώς δεν είμαι ούτε το CNN ούτε η Vogue για να την ξέρω, ευτυχώς δηλαδή.

»Εμένα αυτό το άτομο δεν μου άρεσε από την αρχή. Είδα ένα instagram οικτρό, με ποπούς, με χείλια, με τέτοια.

Αγαπώ τις γυναίκες αλλά μου αρέσουν οι κομψές γυναίκες, οι λουσάτες, οι όμορφες, οι αριστοκρατικές και νομίζω ότι αυτό ήθελε και το GNTM.

Υποτίθεται ότι έδιωχνε όποιον είχε πρόσθετα πράγματα πάνω του. Αυτή αν αρχίσει να αφαιρεί θα περάσει όλη η σεζόν», τόνισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day:

https://www.youtube.com/watch?v=ooZdlbDspMQ

Μάλιστα, τα σχόλια του Γαβαλά δημιούργησαν εντύπωση σε πολλούς χρήστες του διαδικτύου, καθώς ο σχεδιαστής σπάνια σχολιάζει αρνητικά άλλα δημόσια πρόσωπα.

H Σοφία Χατζηπαντέλη είναι μοντέλο και influencer από την Κύπρο που διαμένει μόνιμα στην Αγγλία. Έχει φιλοξενηθεί σε πάνω από 50 γνωστά περιοδικά μόδας και μεγάλους Οίκους, ενώ έχει ξεκινήσει και το #UniBrowMovement αγκαλιάζοντας το χαρακτηριστικό πλέον μονόφρυδό της. Θα είναι guest star κριτής στον 5ο κύκλο του GNTM ενώ ήρθε στην Ελλάδα αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό.

Είναι φυσική ξανθιά αλλά βάφει τα μαλλιά της και το μονόφρυδό της μαύρα, όπως έχει δηλώσει. Θεωρεί πως με το να μην το ξυρίζει παραμέβνει ο πραγματικός της εαυτός και αυτό της δίνει αυτοπεποίθηση να καταφέρει ακόμη περισσότερα στον χώρο της μόδας.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Σοφία Χατζηπαντέλη: Ποιο είναι το μοντέλο από την Κύπρο με το μονόφρυδο που είναι η 4η κριτής του GNTM

GNTM 5: Αυτή είναι η ανανεωμένη κριτική επιτροπή

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι τόπλες φωτογραφίες της από τα Κουφονήσια που σάρωσαν στο Instagram