Μια κίνηση που έκανε ο LeBron James σε έναν από τους θαυμαστές του κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και έχει διχάσει το κοινό. Έχει προκαλέσει αμφιβολίες, για το ποιος πραγματικά είναι, ακόμα και στους πιο φανατικούς οπαδούς του. Αυτό γιατί σε ένα βίντεο που τραβήχτηκε σε ένα από τα live του Usher, ο σούπερ σταρ των Lakers φαίνεται ξεκάθαρα να σπρώχνει έναν άνδρα που τον πλησιάζει.

Ο LeBron ήταν στη συναυλία με τη σύζυγό του, Savannah Brinson, όταν τον πλησίασε ένας ενθουσιασμένος φαν. Βλέπουμε τον άντρα να κρατάει το τηλέφωνό του καθώς προσπαθεί να τον πλησιάσει τον, αλλά πριν καν επέμβει η ασφάλεια, τον σπρώχνει για να τον απομακρύνει. Το βίντεο έγινε viral και είναι προφανέστατο ότι πολλοί είναι αρκετά διχασμένοι με τις ενέργειες του.

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι απαράδεκτος ο τρόπος αντιμετώπισε έναν θαυμαστή, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι ο μπασκετμπολίστας δικαιούται να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς να τον ενοχλούν οι φανς του. Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι καμιά φορά η ιδιωτικότητα και η προσωπική ζωή τους παραβιάζεται, αλλά φαντάσου να σε εκτόπιζε ο LeBron James.

Από τη μια είναι και η πανδημία, που απαγορεύει στενές επαφές, οπότε πολλοί έσπευσαν να δικαιολογήσουν την αντιμετώπιση του χρησιμοποιώντας το επιχείρημα αυτό. Ωστόσο, είναι απίθανο να αφήσει τις απόψεις μερικών ανθρώπων στο Twitter να τον αναστατώσουν καθώς είχε μια αρκετά γεμάτη χρονιά.

Εκτός από το ότι πρωταγωνίστησε στο box office smash, Space Jam: A New Legacy, το οποίο είχε το καλύτερο opening από οποιαδήποτε οικογενειακή ταινία από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, έχει επίσης υπογράψει για την παραγωγή της τελευταίας ταινίας του Άνταμ Σάντλερ. Στο πλαίσιο του τρέχοντος συμβολαίου του με το Netflix, ο Σάντλερ θα πρωταγωνιστήσει στο Hustle.