Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν «απογοητευμένη» που ο Πρίγκιπας Χάρι είχε «πολύ λίγα χρήματα» όταν γνωρίστηκαν, υποστηρίζει ο συγγραφέας και βασιλικός εμπειρογνώμονας, Τομ Μπάουερ, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (27/02).

Ο Τομ Μπάουερ, που έγραψε το βιβλίο με τίτλο «Εκδίκηση: Η Μέγκαν, ο Χάρι και ο πόλεμος ανάμεσα στους Ουίνδσορ», χαρακτήρισε την άλλοτε πρωταγωνίστρια του «Suits» ως «εμμονική με τα χρήματα» σε συνέντευξή του στην «Daily Mail», η οποία δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα (27/02).

«Η Μέγκαν Μαρκλ πίστευε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι θα είχε εκατομμύρια»

Χαρακτηριστικά, ο Τομ Μπάουερ υποστήριξε στη συνέντευξή του για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι το εξής: «Η μεγάλη έκπληξη και απογοήτευση της Μέγκαν Μαρκλ ήταν ότι ο Πρίγκιπας Χάρι είχε πολύ λίγα χρήματα. Είχε φανταστεί ότι θα είχε εκατοντάδες εκατομμύρια, αν όχι δισεκατομμύρια, και τώρα πρέπει να επανορθώσει».

Ο συγγραφέας συνέχισε, λέγοντας ότι το ζευγάρι δεν θα μπορούσε να αντέξει οικονομικά τον σημερινό τρόπο ζωής του ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. «Η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να ταξιδεύει με τις μεγάλες Κάντιλακ και τα ιδιωτικά τζετ. Προς το παρόν, πρέπει να ψάχνει για τέτοιου είδους πράγματα» πρόσθεσε ο Τομ Μπάουερ.

Ποια η περιουσία του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Επισημαίνεται ότι, το 2021, το «Forbes» υπολόγισε την περιουσία του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στα 10 εκατομμύρια δολάρια, συμπεριλαμβανομένων των υπολοίπων της κληρονομιάς του Πρίγκιπα Χάρι από την εκλιπούσα μητέρα του, Πριγκίπισσα Νταϊάνα, και της κυριότητας που έχει το ζευγάρι στην έπαυλή του, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας.

Ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποκόπηκαν, επίσης, οικονομικά από την εκτιμώμενη περιουσία του βρετανικού στέμματος, ύψους 34 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μόλις παραιτήθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, το 2020, και μετακόμισαν στις ΗΠΑ.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι ίδρυσε την Archewell Productions για να παράγουν «προγράμματα που ενημερώνουν, εξυψώνουν και εμπνέουν». Η εταιρεία αυτή υπέγραψε πολυετή συμφωνία παραγωγής με το Netflix, η αξία της οποίας εκτιμάται μεταξύ 100 και 150 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το «Deadline».

Ακόμα, για το βιβλίο του, όπως ανέφερε το «Page Six» τον Ιούλιο του 2021, ο Πρίγκιπας Χάρι έλαβε προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Τέλος, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του με την «Daily Mail», ο Τομ Μπάουερ υποστήριξε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να «καταστρέψουν» τη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ’, που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Μαΐου, αν παρευρίσκονταν σε αυτήν.

Photo credits: Getty Images