Ο φίλος της Liza Minnelli, Michael Feinstein, ισχυρίζεται ότι τα Oscars 2022 την «σαμπόταραν» επειδή «αναγκάστηκε» να χρησιμοποιήσει αναπηρικό καροτσάκι για να βγει στην σκηνή. Η 76χρονη ανέβηκε στη σκηνή με τη Lady Gaga για να απονείμει το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Εκτός από το γεγονός ότι κάθεται σε αναπηρικό καροτσάκι, μπέρδεψε και τα λόγια της.

Η εμφάνισή της πυροδότησε ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της. Ο 65χρονος είπε χαρακτηριστικά στο «Jess Cagle Show» του Sirius XM ότι η σταρ «συμφώνησε να εμφανιστεί στα Oscars μόνο αν καθόταν στην καρέκλα του σκηνοθέτη, γιατί είχε προβλήματα στην πλάτη της».

Ισχυρίστηκε ότι η Minnelli είχε εκφράσει την επιθυμία της να «δείχνει ωραία» και ότι δεν ήθελε ο κόσμος να «ανησυχεί» για αυτήν. Πέντε λεπτά πριν εμφανιστεί μπροστά στο κοινό, ένας διευθυντής σκηνής της είπε ότι έπρεπε να χρησιμοποιήστε αναπηρικό καροτσάκι. «Υποθέτω ότι όλοι ήταν αναστατωμένοι εξαιτίας όλων όσων είχαν συμβεί νωρίτερα», είπε ο Feinstein, αναφερόμενος στη στιγμή που ο Will Smith χαστούκισε τον Chris Rock, παρότι είχαν απονεμηθεί κι άλλα βραβεία πριν από την εμφάνισή της Minelli.

Ο Feinstein ισχυρίστηκε ότι εκείνη τους παρακάλεσε να μην την δει ο κόσμος με αναπηρικό καροτσάκι μπροστά σε όλους, ενώ αρνιόταν να το κάνει. Ο πιανίστας, ο οποίος είπε ότι ήταν παρών στα παρασκήνια εκείνη την ώρα, είπε στη Minnelli, «Τι θέλεις να κάνεις;»

Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι η Minnelli απάντησε ότι θα το κάνει, αλλά «ταράχτηκε τόσο πολύ που σάστισε». «Ήταν νευρική», ισχυρίστηκε ο Feinstein.  «Μπορείς να φανταστείς ότι ξαφνικά σε αναγκάζουν να εμφανιστείς σε εκατομμύρια ανθρώπους όπως δεν θες να σε βλέπουν; Αυτό της συνέβη».

Ο Feinstein είπε ότι η Minnelli ήταν «πολύ απογοητευμένη» από αυτό που συνέβη, λέγοντας ότι πραγματικά είναι καλά. Ο Scott Gorenstein, ο οποίος βοήθησε να πραγματοποιηθεί η εμφάνιση της, επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Feinstein. Είχε πει προηγουμένως στην The Post: «Η Liza ζει τα καλύτερα της χρόνια, χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεται μπροστά στις κάμερες».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ezra Miller: Συνελήφθη ξανά στη Χαβάη ο ηθοποιός του «The Flash»

Julia Roberts: Αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε να κάνει rom-com ταινίες

Rita Ora: Τρίβεται με άργιλο στην παραλία φορώντας το μικροσκοπικό μπικίνι της