H Λόρεν Σάντσεζ ήταν κάποτε μια εκκολαπτόμενη τηλεοπτική σταρ που ήθελε απεγνωσμένα να εισχωρήσει στη βιομηχανία αφού υπέφερε από αδιάγνωστη μαθησιακή δυσκολία για χρόνια και απομακρύνθηκε από τη δουλειά των ονείρων της στο The View. Τώρα, είναι ένα από τα πιο γνωστά πρόσωπα στον πλανήτη, που συχνά συναναστρέφεται με τα μεγαλύτερα A-listers του Χόλιγουντ και παρακολουθεί τις πιο αποκλειστικές εκδηλώσεις μαζί με τον δισεκατομμυριούχο αρραβωνιαστικό της, ιδρυτή της Amazon, Τζεφ Μπέζος, 59 ετών, ο οποίος έχει περίπου 167 δισεκατομμύρια δολάρια.

Μόλις αυτή την εβδομάδα, η 53χρονη δημοσιογράφος μπήκε στο εξώφυλλο ενός από τα πιο περιζήτητα περιοδικά στον κόσμο της μόδας – της Vogue – και εθεάθη να γιορτάζει τον αρραβώνα της με τον Τζεφ μαζί με την τεράστια ομάδα των διάσημων φίλων της, συμπεριλαμβανομένων των Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, Τζέσικα Άλμπα και Ρόμπερτ Πάτινσον.

Πώς έγινε, λοιπόν, από μια μαχόμενη ρεπόρτερ σε μια στάρλετ που συναναστρέφεται με την ελίτ της ελίτ της Tinseltown; Ενώ το ειδύλλιό της με τον Τζεφ σίγουρα εδραίωσε την κατάστασή της, η άνοδος της Λόρεν Σάντσεζ στην κορυφή ξεκίνησε στην πραγματικότητα πολύ πριν συναντηθούν.

Η Λόρεν με έδρα το Νέο Μεξικό λαχταρούσε να γίνει επιτυχημένη παρουσιάστρια ειδήσεων από νωρίς, αλλά χάρη στον αγώνα της με τη δυσλεξία, αποφάσισε να εγκαταλείψει αυτό το όνειρο και αντ’ αυτού να ακολουθήσει μια καριέρα στην αεροπορία αφού τελείωσε το γυμνάσιο.

Μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να κάνει αίτηση για δουλειά ως αεροσυνοδός – αλλά έμεινε με ραγισμένη καρδιά όταν την απέσυραν και της είπαν ότι ήταν «πολύ μεγάλη» για να γίνει αεροσυνοδός, παρόλο που ζύγιζε μόλις 55 κιλά.

Αλλά με αποφασιστικότητα η Λόρεν Σάντσεζ χρησιμοποίησε την καταστροφή της ως καύσιμο, και όταν έστρεψε την προσοχή της στη δημοσιογραφία μετά από αυτό, γρήγορα ανέβηκε στις τάξεις. Ξεκίνησε σε ένα μικρό ειδησεογραφικό πρακτορείο στο Phoenix της Αριζόνα, πριν μετακομίσει στο Extra, ακολουθούμενο από το Fox Sports Net και το Good Day LA.

Χάρη στη ζωηρή προσωπικότητά της και την ακμάζουσα δουλειά της στα μέσα ενημέρωσης, η Λόρεν Σάντσεζ άρχισε σιγά σιγά να ενσωματώνεται στον κόσμο των διασημοτήτων. Πριν γνωρίσει τον Τζεφ, συνδέθηκε ρομαντικά με πολλά άλλα αστέρια, συμπεριλαμβανομένου ενός ηθοποιού, δύο διάσημων αθλητών και ενός κορυφαίου διευθύνοντος συμβούλου ενός μεγάλου πρακτορείου ταλέντων – αλλά όταν ήρθε στο φως η θυελλώδης σχέση της με τον Τζεφ το 2019, πραγματικά έγινε αντικείμενο του κοινού ενδιαφέροντος.

Αποκαλύφθηκε ότι έβγαιναν ενώ ήταν και οι δύο παντρεμένοι με άλλα άτομα, κάτι που τελικά τους οδήγησε να εγκαταλείψουν τους αντίστοιχους συντρόφους τους – και το σκανδαλώδες ξεκίνημα του ρομαντισμού τους ώθησε τη Λόρεν να γίνει ακόμα πιο διάσημη. Είναι φυσικό ότι ο κόσμος γοητεύτηκε άγρια ​​με τη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά ενός από τους πλουσιότερους άνδρες στον κόσμο, ειδικά από τη στιγμή που το ζευγάρι κατάφερε τελικά να ξεπεράσει το εκρηκτικό σκάνδαλο εξαπάτησης και τις κατηγορίες για εκβιασμό και εκβιασμό που κάλυπταν την αρχή του ρομαντισμού τους.

Μετά από τέσσερα χρόνια πολυτελών αποδράσεων, ιδιωτικές βόλτες με τζετ, ραντεβού για δείπνο στα πιο περιζήτητα εστιατόρια στον κόσμο, ταξίδια για ψώνια σχεδιαστών, βόλτες με γιοτ και προσκλήσεις σε πάρτι μεταξύ των κορυφαίων σταρ, ο Τζεφ και η Λόρεν αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο. Καθώς το ζευγάρι προετοιμάζεται για να περπατήσει μαζί στην εκκλησία και ενώ η Λόρεν συνεχίζει να κάνει πάταγο στα μέσα ενημέρωσης, η FEMAIL προχώρησε και ανακεφαλαίωσε το ταξίδι της από την αρχή μέχρι το τέλος – από την αναζήτησή της με τρενάκι για να βρει την αγάπη, η οποία περιλάμβανε πολλούς αποτυχημένους γάμους και αρραβώνες , στην εντυπωσιακή της είσοδο στον κόσμο του Χόλιγουντ.

Η ζωή της Λόρεν Σάντσεζ

Η Λόρεν μεγάλωσε στο Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού και από μικρή ονειρευόταν να γίνει δημοσιογράφος – αλλά επειδή υπέφερε από αδιάγνωστη δυσλεξία σε όλη της την παιδική ηλικία, άρχισε να πιστεύει ότι δεν μπορούσε να το κάνει.

Αντίθετα, αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει αεροσυνοδός και στα 18 της, αφού τελείωσε το γυμνάσιο, μετακόμισε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, όπου έκανε αίτηση για δουλειά ως αεροσυνοδός της Southwest Airlines.

Ωστόσο, η τότε έφηβη, που ζύγιζε λίγο περισσότερο από 55 κιλά, είπε στη Wall Street Journal νωρίτερα αυτό το έτος ότι αναγκάστηκε να σταθεί στη ζυγαριά κατά τη διάρκεια της συνέντευξης – μια τυπική πρακτική για τους αεροσυνοδούς εκείνη την εποχή – και τελικά το έκανε.

Το αποτέλεσμα ήταν να μην πάρει τη δουλειά γιατί της είπαν ότι ήταν πολύ βαριά. «Τότε, σε ζύγιζαν, κι εγώ ζύγιζα 55 κιλά. Είπαν: «Πρέπει να είσαι 52», θυμάται. Μη σίγουρη για το πού να στραφεί, η λυπημένη Λόρεν αποφάσισε να πάει στο σχολείο και γράφτηκε στο Κολέγιο El Camino στο Τόρανς της Καλιφόρνια.

Εκεί ανακάλυψε ξανά την αγάπη της για τη δημοσιογραφία αφού μία δασκάλα την ενθάρρυνε να υποβληθεί σε εξετάσεις για μαθησιακή δυσκολία και τελικά συνειδητοποίησε ότι έπασχε από δυσλεξία. «[Η δασκάλα είπε], Δεν είσαι χαζή. Είσαι απλώς δυσλεξική. Επιτρέψτε μου να σου δώσω τα εργαλεία για το πώς να γράφεις», εξήγησε, προσθέτοντας ότι η καθηγήτρια της χάρισε ένα λεξικό τσέπης για να το έχει καθόλου μαζί της φορές.

«Μου άλλαξε τη ζωή. Πήγα από φοιτήτρια στη λίστα του κοσμήτορα και πήρα υποτροφία στο USC.’ Η Λόρεν μεταγράφηκε στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια το 1992, στο οποίο παρακολούθησε για δύο χρόνια ενώ εργαζόταν ως βοηθός γραφείου στην εταιρεία ειδήσεων KCOP-TV με έδρα το LA.

Το 1994, έφυγε από το πανεπιστήμιο για να συνεχίσει την καριέρα της ως ρεπόρτερ με πλήρη απασχόληση, αφού της προσφέρθηκε δουλειά στο KTVK στο Φοίνιξ της Αριζόνα.

Εκείνη την εποχή, έκανε επίσης οντισιόν για μια θέση στο The View – και όταν δεν πήρε μέρος, παραδέχτηκε ότι ήταν μια από τις «πιο καταστροφικές μέρες της ζωής της». Είπε ότι είχε δεθεί με τη δημιουργό Barbara κατά τη διάρκεια της διαδικασίας της ακρόασης, η οποία την κάλεσε προσωπικά για να μεταδώσει η ίδια τα θλιβερά νέα, με αποτέλεσμα να κλαίει «για μέρες».

Η θέση τελικά δόθηκε στη Λίζα Λινγκ. Αλλά σύμφωνα με τη Λόρεν, η συμβουλή που της έδωσε η Barbara σε όλη τη διαδικασία ήταν κάτι που της κόλλησε για χρόνια. «Με βοήθησε πραγματικά στην καριέρα μου. Όχι μόνο ως κάποιος που μίλησα για λίγη ώρα, αλλά πραγματικά με καθοδήγησε όταν ήμουν στο The View», αποκάλυψε στο WSJ.

«Οι παραγωγοί προσπαθούσαν να με κάνουν να ντυθώ πολύ συντηρητικά και εκείνη με είδε και μου είπε: «Τι έγινε;» είπε, «Θα προσπαθήσουν να σε κάνουν συνηθισμένη. Μην τους το αφήνεις. Τότε, αν αποτύχεις, τουλάχιστον αποτυγχάνεις σαν τον εαυτό σου». Δεν το ξέχασα ποτέ αυτό».

Στη συνέχεια, η Lauren συνέχισε να φιλοξενεί το Good Day LA για έξι χρόνια πριν ξεκινήσει τη δική της εταιρεία παραγωγής ταινιών που ονομάζεται Black Ops Aviation.

Υπηρέτησε επίσης ως οικοδέσποινα στην πρώτη σεζόν του So You Think You Can Dance και συνέβαλε στο Larry King Live, στο The Joy Behar Show και στο Showbiz Tonight όλα αυτά τα χρόνια. Όσο για αυτό που κάνει τώρα, εστιάζει μεγάλο μέρος του χρόνου της στη φιλανθρωπία και υπηρετεί ως αντιπρόεδρος του Bezos Earth Fund – ενός οργανισμού που ξεκίνησε από τον καλλιτέχνη της και είναι αφιερωμένος στην «καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και προστασία της φύσης».

Εργάζεται επίσης για τη συγγραφή του πρώτου της παιδικού βιβλίου με τίτλο Flynn, The Fly Who Flew. πρόσφατα ξεκίνησε μια άλλη εταιρεία παραγωγής που ονομάζεται Adventure & Fellowship και βρίσκεται στη μέση του προγραμματισμού μιας αποκλειστικά γυναικείας αποστολής στο διάστημα στην εταιρεία κατασκευής αεροδιαστημικής Blue Origin του Bezos για τις αρχές του 2024. Επιπλέον, πήρε το δίπλωμα πιλότου ελικοπτέρου το 2016 και έχει έντονο πάθος για τις πτήσεις – κάτι που κάποτε αποκαλούσε το «κάλεσμά» της.

Πριν γνωρίσει τον Τζεφ, η Λόρεν είχε μια αναζήτηση με τρενάκι για να βρει την αγάπη, γεμάτη με πολλούς αποτυχημένους γάμους και αρραβώνες – και ο κατάλογος των πρώην της περιλαμβάνει μια σειρά από ονόματα με αστέρια, συμπεριλαμβανομένου ενός ηθοποιού, διάσημου αθλητή και επικεφαλής ενός τεράστιου πρακτορείο ταλέντων.

Ο πρώτος της φίλος ήταν ο αθλητικός ραδιοτηλεοπτικός Rory Markas, τον οποίο γνώρισε όταν έκανε πρακτική άσκηση σε τηλεοπτικό σταθμό του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια του κολεγίου. Οι δυο τους μάλιστα αρραβωνιάστηκαν, αλλά σύμφωνα με το Page Six, τελικά χώρισε από τον Rory αφού άλλαξε δουλειά.

Στη συνέχεια άρχισε να βγαίνει με τον σταρ του NFL, Anthony Miller, αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Super Bowl του 1996, όταν εκείνος έπαιζε για τους Denver Broncos και εκείνη ήταν μια ανερχόμενη τηλεοπτική ρεπόρτερ. Το ζευγάρι ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια και αρραβωνιάστηκαν για ενάμιση χρόνο πριν ο Anthony ισχυριστεί ότι η Λόρεν διέλυσε τα πράγματα.

Μίλησε για το ειδύλλιό τους – καθώς και τον χωρισμό τους – αποκλειστικά στο DailyMail.com τον Ιανουάριο του 2019 και ισχυρίστηκε ότι η Λόρεν τον απάτησε. «Δεν μπορούσα να την εμπιστευτώ πραγματικά», ισχυρίστηκε. «Και τριγυρνάει. Με απατούσε με άλλους. Το έμαθα όταν κοίταξα στο ημερολόγιό της και έμαθα περισσότερα αφού χώρισα μαζί της».

Αποκάλεσε επίσης τη Λόρεν Σάντσεζ «πραγματικά φθηνή», προσθέτοντας: «Ήθελε να πληρώνω για τα πάντα. «Τότε έβγαζε καλά χρήματα, κάνοντας ρεπορτάζ για το Extra και το Fox Sports News, αλλά δεν της άρεσε να πληρώνει».

Ωστόσο, πηγές κοντά στη Λόρεν αμφισβήτησαν τους ισχυρισμούς του Anthony, επιμένοντας στη DailyMail.com ότι ήταν εκείνος που ήταν άπιστος.

Επίσης αποκαλούσαν τον αθλητή «οπορτουνιστή» επειδή μίλησε για τη σχέση δύο δεκαετίες αργότερα, αμέσως μετά την αποκάλυψη της σχέσης της Λόρεν Σάντσεζ με τον Τζεφ. Αφού εκείνη και ο Anthony πήραν χωριστούς δρόμους, η Λόρεν ξεκίνησε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Tony Gonzalez..

Απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Nikko Gonzalez, το 2002 πριν χωρίσουν. Μετά από αυτό, φέρεται να συνδέθηκε με τον ηθοποιό Henry Simmons, αλλά πολύ λίγα είναι γνωστά για το ειδύλλιό τους.

Στη συνέχεια, η Λόρεν Σάντσεζ συνήψε σχέση με τον ατζέντη του Χόλιγουντ και συνιδρυτή του πρακτορείου ταλέντων Endeavor, Patrick Whitesell. Οι δυο τους περπάτησαν στον διάδρομο μαζί το 2005 και μαζί, απέκτησαν έναν γιο, που ονομάστηκε Evan Whitesell, το 2006 και μια κόρη, την Eleanor Whitesell, το 2008. Ήταν μαζί για περισσότερο από μια δεκαετία έως ότου ήρθαν στο φως η σχέση της με τον Τζεφ στις αρχές του 2019.

Η σχέση τον Τζεφ Μπέζος

Αν και δεν είναι σαφές πότε ακριβώς ξεκίνησαν να βγαίνουν, το ειδύλλιο της Λόρεν και του Τζεφ αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά από το National Enquirer τον Ιανουάριο του 2019, ενώ ήταν και οι δύο παντρεμένοι με τους πρώην πρώην τους.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας χώρισε τη σύζυγό του για περισσότερα από 25 χρόνια και τη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, Mackenzie Scott, ενώ η Λόρεν άφησε τον σύζυγό της, Patrick.

Εκείνη την εποχή, το ρεπορτάζ από το Enquirer υποστήριξε ότι η Λόρεν και ο Τζεφ είχαν εμπλακεί σε μια οκτάμηνη σχέση, η οποία περιλάμβανε να «προβαίνει σε ερωτικές πράξεις την ερωμένη του σε εξωτικούς προορισμούς με το ιδιωτικό του τζετ 65 εκατομμυρίων δολαρίων, στέλνοντάς της άτακτα μηνύματα και ερωτικές selfies , και έχοντας μυστικά ραντεβού σε ανακτορικά ιδιωτικά κτήματα».

Λόρεν Σάντσεζ: Πώς η αρραβωνιαστικιά του Τζεφ Μπέζος μεταμορφώθηκε σε «It girl» του Χόλιγουντ

Το πρακτορείο ανέφερε ότι τους είχε παρακολουθήσει «σε πέντε πολιτείες και 40.000 μίλια, παρασύροντάς τους με ιδιωτικά τζετ, εντυπωσιακές λιμουζίνες, βόλτες με ελικόπτερο, ρομαντικές πεζοπορίες, καταφύγια σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, οικεία ραντεβού για δείπνο και «ποιοτικό χρόνο» σε κρυμμένες φωλιές αγάπης. ‘

Μετά τις κατηγορίες του Enquirer, ο Τζεφ απάντησε γράφοντας ένα εκτενές δοκίμιο στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της έκδοσης, Ντέιβιντ Πέκερ, στο οποίο ο μεγιστάνας κατηγόρησε την εταιρεία ότι τον εκβίαζε.

Όσο για το πώς γνωρίστηκαν ο Τζεφ και η Λόρεν, ειπώθηκε ότι ήταν ο σύζυγος της Λόρεν, ο Patrick που ήταν ο πρώτος που τους σύστησε σε ένα πάρτι των στούντιο της Amazon για την ταινία Manchester By the Sea το 2016.

Στη συνέχεια, η ομάδα παραγωγής της προσλήφθηκε για να κινηματογραφήσει πλάνα για την εταιρεία πυραύλων του Τζεφ, Blue Origin, το 2018. «Ο Πάτρικ και η Λόρεν έχουν κοινωνικοποιηθεί με τον Τζεφ Μπέζος και τη σύζυγό του για μερικά χρόνια, επειδή και τα δύο [πρώην] ζευγάρια έχουν σπίτια στο Σιάτλ», είπε μια πηγή στο Page Six μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Στη συνέχεια, η Λόρεν Σάντσεζ προσλήφθηκε για να δουλέψει σε ένα από τα έργα του Τζεφ, την Blue Origin, μια εταιρεία εκτόξευσης στο διάστημα. Τραβούσε εναέριες λήψεις για τον Τζεφ».

Παρά το γεγονός ότι η έναρξη του ειδύλλου τους καλύπτεται από κατηγορίες για εκβιασμό και εκβιασμό, καταγγελίες εξαπάτησης και εκρηκτική υπόθεση, το ζευγάρι δεν το άφησε να τους καταβάλει.

Στην πραγματικότητα, μετά τον χωρισμό από τους αντίστοιχους συντρόφους τους, ο Τζεφ και η Λόρεν δεν περίμεναν πολύ για να αρχίσουν να επιδεικνύουν τον έρωτά τους σε όλο τον κόσμο. Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί δημόσια τον Μάιο του 2019, όταν οι φωτογράφοι τους συνέλαβαν να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό ραντεβού στη Νέα Υόρκη και έκαναν την πρώτη τους επίσημη εμφάνιση ως ζευγάρι στο Wimbledon τον Ιούλιο.

Έκτοτε, το ζευγάρι δεν προσπάθησε να κρύψει το ειδύλλιό του και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πετάει συνεχώς σε μια σειρά από πολυτελείς αποδράσεις μαζί, μοιράζεται τόνους αξιολάτρευτων, γεμάτες PDA φωτογραφίες μαζί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνουν συνεντεύξεις, και έχουν παρακολουθήσει μια σειρά από εκδηλώσεις δίπλα σε αστέρια.

Και το να βγαίνεις με έναν από τους πλουσιότερους άντρες στον κόσμο έρχεται σίγουρα με μια σειρά από προνόμια – όπως φαγητό σε κορυφαία εστιατόρια, παρέα με A-listers, λήψη VIP περιποίησης όπου κι αν πάνε και διακοπές σε μερικά από τα πιο περιζήτητα μέρη στο σφαίρα. Η Λόρεν επεκτείνει επίσης την γκαρνταρόμπα της από τότε που ξεκίνησε το ειδύλλιό της με τον Τζεφ, και η τηλεοπτική προσωπικότητα εμφανίζεται τώρα συχνά να περιφέρεται σε τσάντες σχεδιαστών και να φοράει εξαιρετικά κοσμήματα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Επιπλέον, έχει συγκεντρώσει πολλούς διάσημους φίλους κατά τη διάρκεια του τετραετούς ειδυλλίου της με τον Τζεφ – πολλοί από τους οποίους βγήκαν για να γιορτάσουν την επερχόμενη ένωση του ζευγαριού το Σαββατοκύριακο.

Την Κυριακή, το ζευγάρι εθεάθη να βγαίνει από το πολυσύχναστο πάρτι αρραβώνων του, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς στο Μπέβερλι Χιλς της Νταϊάν φον Φούρστενμπεργκ και του επιχειρηματία συζύγου της Μπάρι Ντίλερ. Στο πάρτι παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Κιμ και η Κλόε Καρντάσιαν, η Κρις, ο Ρόμπερτ, η Τζέσικα, η Suki Waterhouse, η Miranda Kerr και η Salma Hayek.

Ο Τζεφ έκανε την ερώτηση στη Λόρεν τον Μάιο του τρέχοντος έτους μετά από ένα ρομαντικό δείπνο κάτω από τα αστέρια στο μέγα γιοτ του.

Η Λόρεν μίλησε για την πρότασή του στη Vogue κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης της ίδιας και του Τζεφ αυτή την εβδομάδα, αποκαλύπτοντας ότι «σκοτείνιασε» όταν είδε για πρώτη φορά το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι. Είπε ότι ο Τζεφ είχε κρύψει το κόσμημα κάτω από το μαξιλάρι της, το οποίο ανακάλυψε στο τέλος της βραδιάς λίγο πριν πάνε για ύπνο.

Όταν ρωτήθηκε για τον επερχόμενο γάμο τους, η Λόρεν παραδέχτηκε ότι ήταν ακόμα στα πρώτα στάδια του προγραμματισμού, επομένως δεν είχαν καταλάβει πολλά ακόμα. «Ακόμα σκεφτόμαστε τον γάμο και το τι θα γίνει. Θα είναι μεγάλο; Θα είναι στο εξωτερικό; Δεν ξέρουμε ακόμα», είπε εκείνη. Όσο για το αν η Λόρεν θα πάρει ή όχι το επώνυμο του μελλοντικού της συζύγου, παραδέχτηκε: «Ε, ναι, εκατό τοις εκατό. Ανυπομονώ να γίνω κυρία Μπέζος».

Πηγή: DailyMail.uk

*Photo Credits: Getty Images