Πρωτοφανής χαλαζόπτωση εκδηλώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (Πέμπτη πρωί ώρα Ελλάδος) στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που δημοσιεύονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μέγεθος του χαλαζιού ήταν τόσο μεγάλο που αρκετοί άνθρωποι, οι οποίοι παρακολουθούσαν συναυλία στο Red Rocks Park, τραυματίσθηκαν.

Επτά άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και άλλα 90 τραυματίστηκαν ελαφρά από την ισχυρή χαλαζόπτωση που προκάλεσε τον απόλυτο πανικό σε συναυλία του Louis Tomlinson στο Κολοράντο.

Οι εικόνες που έχουν κάνει τον γύρο των social media αποκαλύπτουν τη σφοδρότητα της χαλαζόπτωσης, με το χαλάζι να έχει μέγεθος μπάλας γκολφ, ενώ βίντεο δείχνουν τον κόσμο να τρέχει πανικόβλητος, αποχωρώντας από τον συναυλιακό χώρο.

Η ομάδα του καλλιτέχνη ανέφερε σε tweet από τον επίσημο λογαριασμό της για την αναβολή της συναυλίας: «Δυστυχώς λόγω των καιρικών φαινομένων στην περιοχή, η αποψινή παράσταση στο Red Rocks αναβλήθηκε. Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ενημερωθούν σύντομα».