O Machine Gun Kelly εξιστόρησε μια απόπειρα αυτοκτονίας, ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με την σύζυγό του, Megan Fox. Εξήγησε το πώς λύγισε στο ντοκιμαντέρ της Hulu, «Life in Pink», που δίνει στους τηλεθεατές μια ματιά στην προσωπική τους ζωή. Το τραυματικό συμβάν συνέβη τον Ιούλιο του 2020.

Σύμφωνα με τον MGK, κατά κόσμον Colson Baker, ο θάνατος του πατέρα του, ο οποίος πέθανε στην επέτειο ενός έτους από την κυκλοφορία του προηγούμενου άλμπουμ του, τον οδήγησε σε μια σκοτεινή φάση. Αυτό τον οδήγησε να βάλει ένα όπλο στο στόμα του και να επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

«Δεν έβγαινα από το δωμάτιό μου και άρχισα να ”μαυρίζω” πραγματικά, πολύ. Η Megan πήγε στη Βουλγαρία για να γυρίσει μια ταινία και άρχισε να με πιάνει αυτή η πραγματικά άγρια ​​παράνοια. Ένιωθα ότι κάποιος θα ερχόταν να με σκοτώσει», θυμάται ο MGK. Κοιμόταν πάντα με ένα κυνηγετικό όπλο δίπλα στο κρεβάτι του και όταν «λύγισε» εκείνη τη συγκεκριμένη μέρα. Αποκάλυψε ότι ένιωσε ότι δεν έχει κανέναν δίπλα του.

«Είχα φρικάρει. Φωνάζω στο τηλέφωνο και βάζω την κάννη στο στόμα μου. Και πάω να πατήσω τη σκανδάλη, αλλά η σφαίρα είχε μπλοκάρει. Η Megan είχε μείνει άφωνη». Στην σειρά φαίνεται ο ρόλος που έπαιξε η Megan στη ζωή του. «Έγινε ήλιος» γι ‘αυτόν, βοηθώντας τον να αναπτυχθεί και να το ξεπεράσει.

Ο MGK και η Fox βγαίνουν από τον Μάιο του 2020, κάτι που φαινομενικά συμπίπτει με το να ανοίγει περισσότερο και να μιλά εκτενέστερα για τα προβλήματα ψυχικής υγείας. Τον Δεκέμβριο του 2020, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με το περιοδικό Interview, αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι αναζητούσε θεραπεία.

«Αυτή τη στιγμή, το φάρμακο της επιλογής μου είναι η ευτυχία και η δέσμευση στην τέχνη», είχε πει τότε ο Machine Gun Kelly. Τον Ιανουάριο του 2022 το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο Πουέρτο Ρίκο, δημοσιεύοντας ένα βίντεο της πρότασης αμέσως μετά στα social media. Είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια, καθώς έχουν αποκαλύψει ότι ο ένας πίνει το αίμα του άλλου. Ένα είδος ιεροτελεστίας.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Το GQ έκανε τον Brad Pitt gender fluid και όλοι αναρωτιούνται «πού πήγε ο σέξι ηθοποιός;»

Δημήτρης Μοθωναίος για την κακοποίησή του: Ουδέποτε αναφέρθηκα στον Λιγνάδη

Ben Affleck: Ο 10χρονος γιος του τράκαρε μια Lamborghini πάνω σε σταθμευμένη BMW γιατί μπορεί