Μια συνέντευξη του Machine Gun Kelly, στο Fuse το 2013, έχει έρθει στο προσκήνιο και έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων. Ο ράπερ, ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε πως θα ήθελε να βρεθεί σεξουαλικά με την Kendall Jenner, η οποία τότε ήταν ανήλικη. Εκείνος τότε ήταν 23 ετών και εκείνη 17 και αναφέρθηκε, μάλιστα, και σε καλλιτέχνες που είχαν ερωτικές σχέσεις με ανήλικα κορίτσια, αφού όπως είπε «δεν υπάρχουν όρια στους διάσημους».

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση για το ποια διάσημη γυναίκα ήταν η πρώτη που είχε φάει κόλλημα μαζί της, ο Machine Gun Kelly απάντησε: «Δεν με νοιάζει ποια ήταν η πρώτη, γιατί αυτή τη στιγμή είναι η Kendall Jenner» και πρόσθεσε: «Γ@μώτ@, το έχω πει τόσες φορές. Μην με αφήσετε να μετακομίσω στο Λος Άντζελες γιατί θα τη βρω».

Στη συνέχεια, ο οικοδεσπότης της συνέντευξης τον ρώτησε αν μετρούσε αντίστροφα τις ημέρες μέχρι η Kendall να γίνει 18, με τον ίδιο να λέει: «Δεν περιμένω μέχρι τα 18 της, θα πάω τώρα. Είμαι 23, δεν είμαι σε καμία ανατριχιαστική ηλικία, καταλαβαίνεις τι εννοώ; Είμαι 23, εκείνη 17 και είναι διασημότητα. Δεν υπάρχουν όρια εκεί».

Οι καλλιτέχνες που αναφέρθηκε ο Machine Gun Kelly

«Ο Robert Plant, ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους τραγουδιστές όλων των εποχών, έβγαινε με ένα κορίτσι 14 ετών», συνέχισε ο ράπερ. «Ο Axl Rose ήταν ένας από τους μεγαλύτερους κακούς όλων των εποχών, βγήκε με ένα κορίτσι 16 ετών και έγραψε ένα τραγούδι στο πρώτο του άλμπουμ για εκείνο το κορίτσι» και κατέληξε: «Δεν με νοιάζει, πες ότι θέλεις, φίλε, αν η Kendall Jenner είναι γυμνή στην κρεβατοκάμαρά σου και είσαι 50, θα πας».

Σημειώνεται πως η συνέντευξη γυρίστηκε ένα χρόνο αφότου ο Machine Gun Kelly είχε αποκαλέσει την τότε 16χρονη κόρη του Eminem, «καυτή». Στη συνέχεια το tweet το διέγραψε, ωστόσο ο Eminem δεν απάντησε δημόσια. Αργότερα, βέβαια, το 2015 αποκαλύφθηκε πως είχε απαγορεύσει στον Machine Gun Kelly να πηγαίνει στον ραδιοφωνικό σταθμό Shade 45 και οι σχέσεις τους δεν ήταν φιλικές.

Πληροφορίες από Independent