Ο Machine Gun Kelly άφησε πολλά υπονοούμενα στα Billboard Music Awards 2022 την Κυριακή το βράδυ, όταν αναφέρθηκε στη Megan Fox ως τη «σύζυγό» του. Αυτό μπορεί να μην σας κάνει τόσο εντύπωση, καθώς μεταξύ άλλων έχουν αποκαλύψει ότι πίνει ο ένας το αίμα του άλλου. Ωστόσο, αναφέρθηκε και στο «αγέννητο παιδί τους», πυροδοτώντας τις φήμες περί εγκυμοσύνης της Fox.

Ανέβηκε στη σκηνή στο Λας Βέγκας για να ερμηνεύσει το «Twin Flame» λέγοντας ότι έγραψε αυτό το τραγούδι για τη γυναίκα του. Στα μισά της εκτέλεσης του τραγουδιού, ακολούθησε η εξής φράση: «Αυτό είναι για το αγέννητο παιδί μας», ενώ παράλληλα ακουγόταν ο ήχος ενός καρδιακού παλμού.

Το ζευγάρι απάντησε αρνητικά στην ερώτηση ενός δημοσιογράφου, ο οποίος τους ρώτησε αν θα ακολουθούσαν τα βήματα της Kourtney Kardashian και του Travis Barker και θα έκαναν έναν γρήγορο γάμο στο Λας Βέγκας. Αντίθετα, ο MGK αποκάλυψε ότι θα γιόρταζαν τα 37α γενέθλια της Fox τα μεσάνυχτα. Επίσης, οι μάνατζερ δεν απάντησαν στο αν είναι έγκυος η Megan.

Πάντως την περασμένη εβδομάδα, ο MGK άφησε να εννοηθεί ότι αυτός και η Megan είναι έτοιμοι να παντρευτούν. Εμφανιζόμενος στο The Late Late Show, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη αν θα σκεφτόταν να αιφνιδιάσει την Megan Fox, κάνοντάς της πρότασης γάμου. «Θέλω να αφήσω τον κόσμο να το δει όταν γίνει. Η τοποθεσία είναι δύσκολη, προσπαθώντας να βρω ένα σημείο που να ταιριάζει με το καλλιτεχνικό μου όραμα» είπε.

Το ζευγάρι, να υπενθυμίσουμε, ότι αρραβωνιάστηκε τον Ιανουάριο στην παραλία Ritz-Carlton Dorado στο Πουέρτο Ρίκο. «Και όπως σε κάθε ζωή πριν από αυτήν, και όπως σε κάθε ζωή που θα ακολουθήσει, είπα ναι… και μετά ήπιαμε ο ένας το αίμα του άλλου», έγραψε η Fox στο Instagram, αποκαλύπτοντας το τελετουργικό που ακολουθούν.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Jason Momoa: Η συγγνώμη του για τις φωτογραφίες που έβγαλε στην Καπέλα Σιστίνα

Madonna: Υπερασπίζεται την συλλογή NFT της που την δείχνει γυμνή να γεννάει έντομα – «Είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό αριστούργημα»

Lil Keed: Νεκρός ο ραπέρ σε ηλικία 24 ετών