Κανείς δεν αναγνωρίζει πλέον την Madonna. Δεν είναι μόνο η εξωτερική εμφάνιση που έχει υποπέσει στο χέρι του πλαστικού, αλλά και το γεγονός ότι η βασίλισσα της pop κάνει πολλά αλλοπρόσαλλα πράγματα στο Instagram.

Μετά τα στιγμιότυπα με τα διχτυωτά καλσόν, τα σέξι κορμάκια και τα δαντελωτά εσώρουχα, η Madonna αποφάσισε να τα πετάξει όλα και να φωτογραφηθεί έτσι.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε μονάχα ένα χρυσό εσώρουχο-κορσέ, άφησε το στήθος της γυμνό και πόζαρε για τους διαδικτυακούς της φίλους. Στη συνέχεια, ανάρτησε δύο από τις φωτογραφίες της στα social media.

Madonna

Τα στιγμιότυπα δημοσιεύτηκαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σε story και ήδη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Στο ένα από αυτά, η ίδια σκύβει μπροστά στον φωτογραφικό φακό και κρύβει το στήθος της πίσω από μία φράση.

Ειδικότερα, έγραψε στη φωτογραφία: «Από τα ζαχαρωτά, πήγα στα χρήματα».

Διαβάστε ακόμη: Επίσημο το διαζύγιο για Gisele και Tom Brady: Το ανακοίνωσαν μέσω Instagram

Madonna

Αυτό που βλέπει κανείς στις φωτογραφίες, είναι σχεδόν σοκαριστικό. Αν δείξει κανείς σε 50 ανθρώπους αυτό το στήθος, δίχως το πρόσωπο, θα ποντάρουν όλοι πως είναι στήθος το πολύ 35άρας. Κι όμως, η Madonna στα 64 της έχει αυτό το αψεγάδιαστο στήθος, το οποίο σίγουρα έχει διατηρήσει με αισθητικές παρεμβάσεις, αλλά, κρίνοντας απ΄όσα κάνει στο πρόσωπό της, το αποτυπώνει στα social media και με τεράστια επεξεργασία στα φίλτρα.