To Instagram απαγόρευσε στην Madonna να κάνει live, αφού δημοσίευσε μια σειρά από ημίγυμνες φωτογραφίες. Η 63χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε ένα βίντεο νωρίς το πρωί της Παρασκευής που έδειχνε τη στιγμή που ανακάλυψε ότι είχε μπλοκαριστεί. Η Madonna έπαθε σοκ όταν είδε το μήνυμα οθόνης να λέει ότι έχει αποκλειστεί από την κοινή χρήση βίντεο.

«Τι συμβαίνει;» αναρωτήθηκε. «Δεν έχω φορέσει ποτέ ξανά τόσα πολλά ρούχα στη ζωή μου». Ο συνεργάτης και φίλος της, που ήταν μαζί της, διάβασε στη συνέχεια τους κανόνες της κοινότητας της εφαρμογής , οι οποίες ανέφεραν: «Θέλουμε το Instagram να συνεχίσει να είναι ένα αυθεντικό και ασφαλές μέρος για έμπνευση και έκφραση».

Είναι γνωστό ότι το μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλει να μειώσει τη χρήση φίλτρων, ώστε οι φωτογραφίες να γίνουν «πιο φιλικές» για τον χρήστη και να μην δημιουργούνται αυταπάτες. Η Madonna χρησιμοποιεί φουλ φίλτρα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι η παραβίαση είχε να κάνει περισσότερο με αυτό.

Η Madonna ακόμα αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος που «έφαγε» block

Στην συνέχεια ηχογράφησε τον εαυτό της σε μια κλήση με τον συνεργάτη της, Sickick, με τον οποίο επρόκειτο να κάνει το live, και του είπε ότι δεν γνωρίζει γιατί την μπλόκαρε το Instagram. «Δεν ξέρω γιατί. Δεν μου δίνουν εξηγήσεις. Είναι σαν υπάρχει γραφειοκρατία μέσα σε έναν υπολογιστή».

Η Madonna σημείωσε ότι δεν είχε δημοσιεύσει «τίποτα τρελό» στην εφαρμογή, ειδικά αυτήν την εβδομάδα». Μάλλον της τα είχε μαζεμένα. «Μπορεί να ήταν μια καθυστερημένη αντίδραση στα NFT μου από την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν είμαι σίγουρη», είπε στην συνέχεια. Η συλλογή NFT με τίτλο «Mother of Creation», παρουσιάζει μια τρισδιάστατη μορφή της εντελώς γυμνή, να γεννά πεταλούδες, έντομα και δέντρα.

Τέλος, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της στα Stories της στο Instagram γιατί δεν μπόρεσε να συνομιλήσει μαζί τους στο Live. «Λυπάμαι που σας απογοητεύω. Πραγματικά ανυπομονούσα για αυτό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr: