«Το να μπορώ να κινώ το σώμα μου και να χορεύω λίγο με κάνει να νιώθω σαν το πιο τυχερό αστέρι στον κόσμο!» εξομολογήθηκε η Madonna στο Instagram, αποδεικνύοντας ότι ξαναμπαίνει δυναμικά στο ρυθμό.

Η ποπ σταρ γιόρτασε την 40ή επέτειο από το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ της την Πέμπτη, με ένα χαρούμενο βίντεο χορεύοντας το σινγκλ της του 1983 «Lucky Star».

Αν και η Μαντόνα, 64 ετών, δεν αναφέρθηκε στην πρόσφατη νοσηλεία της για σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η λεζάντα της που τη συνόδευε φάνηκε να υπονοεί πόσο ευγνώμων ήταν που είχε υπό έλεγχο την υγεία της.

«Το να μπορώ να κινώ το σώμα μου και να χορεύω λίγο με κάνει να νιώθω σαν το πιο τυχερό αστέρι στον κόσμο!» έγραψε. «Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές και τους φίλους μου! Πρέπει να είστε και τα τυχερά μου αστέρια! Και χρόνια πολλά στα 40ά μου. Πρώτο άλμπουμ- ⭐️⭐️⭐️⭐️».

Στο βίντεο χορεύει το «Lucky Star» φορώντας ένα μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο τοπ με γυαλιά ηλίου. Κάποια στιγμή, κατεβάζει τα γυαλιά ηλίου της για να κλείσει το μάτι στην κάμερα και στη συνέχεια δίνει ένα φιλί καθώς τραγουδάει το τραγούδι της.

Το «Lucky Star» ήταν μεταξύ των πολλών επιτυχιών της Madonna, στο άλμπουμ που κυκλοφόρησε στις 27 Ιουλίου 1983. Ο δίσκος περιείχε επίσης κλασικά τραγούδια όπως τα «Holiday», «Burning Up» και «Borderline».

Η Μαντόνα, φυσικά, έχει πολλά να γιορτάσει εκτός από την επέτειο του άλμπουμ της.

Η σταρ αποκάλυψε πρόσφατα ότι η Celebration World Tour της, η οποία αναβλήθηκε λόγω του φόβου για την υγεία της, θα ξεκινήσει στην Ευρώπη τον Οκτώβριο, με τις ημερομηνίες της Βόρειας Αμερικής να ανακοινώνονται αργότερα.

«Σας ευχαριστώ για τη θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λόγια θεραπείας και ενθάρρυνσης. Ένιωσα την αγάπη σας. Είμαι στο δρόμο της ανάκαμψης και είμαι απίστευτα ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου», έγραψε στο Instagram στις 10 Ιουλίου.

«Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν ήθελα να απογοητεύσω κανέναν που αγόρασε εισιτήρια για την περιοδεία μου», δήλωσε και συνέχισε: «Επίσης, δεν ήθελα να απογοητεύσω τους ανθρώπους που δούλεψαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσουν το σόου μου. Μισώ να απογοητεύω».

«Το επίκεντρό μου τώρα είναι η υγεία μου και να γίνω πιο δυνατή και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιστρέψω μαζί σας το συντομότερο δυνατό! Το τρέχον σχέδιο είναι να επαναπρογραμματιστεί το σκέλος της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσει η περιοδεία στην Ευρώπη», πρόσθεσε η Madonna. «Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για τη φροντίδα και την υποστήριξή σας. Αγάπη, Μ».

Ο μάνατζερ της σταρ, Guy Oseary, αποκάλυψε στις 28 Ιουνίου ότι η τραγουδίστρια του «Hung Up» ανάρρωσε έπειτα από μια «πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια πηγή από το μουσικό χώρο εκμυστηρεύτηκε στο PEOPLE: «Αγνόησε ορισμένα συμπτώματα ασθένειας για αρκετό καιρό, επειδή πίστευε ότι θα εξαφανιστούν. Αλλά δεν ήθελε να αφαιρέσει χρόνο από τις πρόβες.

Ήταν καταρρακωμένη και δεν έδινε 100% για κάποιο διάστημα εν αναμονή της περιοδείας της. Είναι αμείλικτη στην προσπάθειά της να είναι η καλύτερη, να καταπλήξει τους θαυμαστές της και να κάνει ό,τι δεν έχουν κάνει άλλοι πριν από αυτήν», συνέχισε.

Μια δεύτερη πηγή από το μουσικό χώρο πρόσθεσε: «Η Madonna ήταν πολύ απασχολημένη εδώ και πολύ καιρό και δεν φρόντιζε τον εαυτό της. Απλώς συνεχίζει να πιέζει τον εαυτό της πέρα από τα όρια».

Με την ανακοίνωση της περιοδείας τον Ιανουάριο, η νικήτρια των Grammy δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένη που θα εξερευνήσω όσο το δυνατόν περισσότερα τραγούδια, με την ελπίδα να δώσω στους θαυμαστές μου το σόου που περίμεναν».