Μετά την περιπέτεια της υγείας της και την παγκόσμια ανησυχία των θαυμαστών της, η Madonna επέστρεψε στα social media. Η βασίλισσα της ποπ ανήρτησε τις πρώτες της φωτογραφίες, τραβώντας selfie με ένα λούτρινο αρκουδάκι. 

Η Madonna στη συνέχεια ανέβασε και μια φωτογραφία που αγκαλιάζει ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα και ευχάριστησε τον κόσμο στην λεζάντα, ξανά.

Madonna
Madonna

Προ ολίγων ημερών, η ίδια είχε κάνει ένα post στο προφίλ της, γράφοντας τα εξής: 

«Σας ευχαριστώ όλους για την θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λέξεις για ανάρρωση και ενθάρρυνση. Ένιωσα την αγάπη σας. Είμαι στον δρόμο της ανάρρωσης και φοβερά ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου. Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν θέλω να απογοητεύσω όποιον πήρε εισιτήριο για την παγκόσμια περιοδεία μου.

Δεν ήθελα να απογοητεύσω επίσης τους ανθρώπους που εργάστηκαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσουμε το show. Μισώ να απογοητεύω οποιονδήποτε. Τώρα θα επικεντρωθώ στην υγεία μου, στο να γίνω δυνατότερη και σας επιβεβαιώνω πως θα επανέλθω σε εσάς όσο πιο σύντομα μπορώ.

Το σχέδιο είναι να επαναπρογραμματίσουμε τη διάρκεια της περιοδείας στη Βόρεια Αμερική και να ξεκινήσουμε τον Οκτώβριο από την Ευρώπη. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο ευγνώμων για την φροντίδα και την υποστήριξη. Με αγάπη, Madonna».

Η περιπέτεια της υγείας της Madonna

Η Madonna στις αρχές του μήνα, εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ τις προηγούμενες ημέρες, μετά από βακτηριακή λοίμωξη. Όπως είχε αναφέρει ρεπορτάζ του Page Six, η Madonna είχε συνεχώς δέκατα και πυρετό για περίπου ένα μήνα, πριν τελικά μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία. Κύριο μέλημά της παρά τα -τότε- μικροπροβλήματα υγείας ήταν η περιοδεία της, η οποία ήταν sold-out. 

Αυτό, μάλιστα, ήταν η κινητήριος δύναμή της, για να ωθήσει το σώμα της στα άκρα. Η Madonna ήθελε να φτάσει τους πολύ νεότερους χορευτές της, πιέζοντας τον εαυτό της να συμβαδίσει μαζί τους. Δεν ήθελε κανείς να την επισκιάσει. 

«Είναι εκείνη που πιέζει συνεχώς τον εαυτό της, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι, ενώ είναι τόσο καλή όσο και οι άνθρωποι με τους οποίους δουλεύει, πολλοί από αυτούς είναι ένα κλάσμα της ηλικίας της και χωρίς το ιστορικό των τραυματισμών της», δήλωσε ένας από τους φίλους της 64χρονης σταρ στο Page Six και πρόσθεσε: «Φυσικά, υπάρχουν και άλλα συγκροτήματα μεγαλύτερα από εκείνη που εξακολουθούν να βρίσκονται στο δρόμο, αλλά δεν χορεύουν και δεν ερμηνεύουν όπως εκείνη».