Η Madonna πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ήδη αισθάνεται καλύτερα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC.

H Αμερικανίδα σταρ, νοσηλεύτηκε ύστερα από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που την ανάγκασε μάλιστα εντατική θεραπεία, αναγκάζοντάς την να ακυρώσει προγραμματισμένες εμφανίσεις.

«Τις προηγούμενες ημέρες κανείς δεν γνώρισε ποια κατεύθυνση θα πάρει η υγεία της και η οικογένειά της ετοιμαζόταν για το χειρότερο» δήλωνε ο συγγενής της Madonna ο οποίος χαρακτήρισε τη νοσηλεία αυτή ως «ξυπνητήρι» για την διάσημη τραγουδίστρια, η οποία πιστεύει ότι «είναι ανίκητη πιέζοντας τον εαυτός για να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για την περιοδεία, η οποία τελικά αναβλήθηκε λόγω της νοσηλείας της».

«Γι’ αυτό και κανείς δεν είπε τίποτα από το Σάββατο. Όλοι πίστευαν ότι μπορεί να την χάσουμε και αυτή ήταν η πραγματικότητα» πρόσθεσε. Κατά τον ίδιο η ξαφνική νοσηλεία της, ένωσε την οικογένειά της και της θύμισε ότι «δεν ζει την υγιεινή ζωή που θα έπρεπε για την ηλικία της. Πιστεύει ότι είναι ακόμα νεαρή γυναίκα ενώ δεν είναι».

Παρόλα αυτά κάθε συζήτηση για την αναβολή της περιοδείας έχει απαγορευτεί στο δωμάτιο στο οποίο νοσηλεύεται η τραγουδίστρια υπό τον φόβο ότι μπορεί να την αναστατώσει: «Οτιδήποτε αφορά τη δουλειά της, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας, έχει πάει πίσω και κανείς δεν επιτρέπεται να μιλάει γι’ αυτό».

Πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δήλωσαν ότι δούλευε νυχθημερόν για να εξασφαλίσει ότι η περιοδεία της θα είναι τέλεια, ενώ αποκάλυψε ακόμη ότι κάνει πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα.

Ένας άλλος δήλωσε στην DailyMail.com τον Απρίλιο ότι «τους έφερνε όλους στα τάρταρα με την τελειομανία της». Τότε η πηγή είπε ότι ήταν «σε απίστευτη φόρμα».

Την ίδια ώρα η New York Post αποκαλύπτει ότι η Madonna έκανε εξαντλητικές πρόβες ενόψει της περιοδείας Celebration Tour.

«Έκανε 12ωρες πρόβες. Ήταν κουραστικές και επίπονες πρόβες και έβαζε τον καλύτερο εαυτό της», δήλωσε πηγή που επικαλείται η ιστοσελίδα.

Δεύτερη πηγή υποστηρίζει ότι «η Madonna δεν θέλει να ακυρώσει την περιοδεία. Περνούσε πολύ καλά στις πρόβες και θέλει να επιστρέψει σε αυτές όταν θα είναι έτοιμη».