Ο Dr. Ehsan Ali, γνωστός πλαστικός χειρούργος του Beverly Hills που έχει πολλές διάσημες κυρίες στο πελατολόγιό του, θεωρεί θλιβερό που τόσες γυναίκες που ζουν μπροστά στα φώτια της δημοσιότητας θέλουν να δείχνουν για πάντα σαν να διανύουν την δεκαετία των 20 και ξεφεύγουν σε ακραίες επεμβάσεις που τις κάνουν να φαίνονται παραμορφωμένες.

Στην δήλωση αυτή, το μυαλό όλων μας πάει σε μία σταρ: στην 64χρονη «Βασίλισσα της Ποπ» μουσικής, την Madonna. Ο διακεκριμμένος γιατρός έκανε την δική του εκτίμηση στο τι πλαστικές επεμβάσεις θεωρεί ότι έχει κάνει η τραγουδίστρια και performer στο πρόσωπό της αλλά και στο σώμα της.

Αρχικά, σύμφωνα με τον γιατρό, το πιο έντονο χαρακτηριστικό πάνω της είναι η αλλαγή του σχήματος του προσώπου της, το οποίο είναι είναι «V-shaped», όπως το χαρακτήρισε.

Ταυτόχρονα, σημείωσε πως θεωρεί ότι έχει κάνει πάνω από 9 μεγάλες επεμβάσεις στο πρόσωπο αλλά και το σώμα της.

Η βραβευμένη με Grammy μουσικός έχει κάνει ένα μεγάλο face-lift, με το οποίο έχει τραβήξει όλο της το πρόσωπο προς τα πίσω, σύμφωνα με τον Dr. Ali. Αυτός είναι ο λόγος που η επιδερμίδα της φαίνεται σφριγηλή και δεν υπάρχει καθόλου κρεμασμένο δέρμα, όπως θα ήταν φυσικό για την ηλικία της. Γι’ αυτό έχουν μειωθεί και δραματικά οι ρυτίδες που είχε εμφανίσει τα τελευταία χρόνια.

Αποτέλεσμα του face-lift είναι και το γεγονός ότι τα μάτια της φαίνονται τραβηγμένα προς τα πίσω και προς τα πάνω, όπως ενός εξωγήινου.

Την ίδια στιγμή, έχει βάλει πολλά ml υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπό της σε στρατηγικά σημεία, ώστε να δημιουργήσει γωνίες. Ανάμεσά τους τα «ζουμερά» ζυγωματικά της, οι «γεμάτες» σακούλες κάτω από τα μάτια της και το μυτερό της πιγούνι.

Για τον ίδιο λόγο, όταν μιλάει το πρόσωπό της παραμένει «παγωμένο» και διαφαίνονται πλέον ελάχιστα οι εκφράσεις της.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό πάνω της που «βγάζει μάτι» είναι τα φουσκωμένα της χείλη. Όλοι θυμόμαστε την Madge με λεπτά, αλλά καλοσχηματισμένα, χείλη.

Τέλος, φαίνεται να έχει βάλει επιθέματα στο στήθος της καθώς και να έχει αυξήσει τον όγκο των οπισθίων της μέσω της δημοφιλούς επέμβασης brazilian butt lift.

Ο γιατρός επίσης προειδοποιεί ότι καθώς το υαλουρονικό μετακινείται με τον καιρό, το πρόσωπο της 64χρονης θα δείχνει μόνο χειρότερο όσο περνάει ο καιρός.

Madonna πλαστικές

H Madonna σήμερα έχει εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή που μας είχε συνηθίσει.

Madonna πλαστικές

Οι γωνίες και το σαγόνι της 64χρονης σταρ είναι σήμερα πιο «τριγωνικές», με ένα εμφανώς πιο μυτερό πιγούνι σε σχέση με το παλαιότερο, πιο τετραγωνισμένο πρόσωπό της.