H Madonna υπερασπίστηκε τη γυμνή συλλογή φωτογραφιών της σε NFT, η οποία συμβολίζει τη μητρότητα και τη φύση. Η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον καλλιτέχνη Michael Winkelmann, ιδρυτή του NFT Beeple, για να την σειρά βίντεο με την Madonna να γεννά ένα δέντρο, έντομα και πεταλούδες.

Δεν έμειναν όλοι ευχαριστημένοι με το σύνολο της δουλειάς καθώς θεώρησαν ότι ήταν πολύ γραφικό, ενώ της ζήτησαν να κλείσει τον λογαριασμό της στα social γιατί έχει «ξεφύγει». Η Madonna επέπληξε τους haters της σε μια ηχογραφημένη συνομιλία στο Instagram της.

«Κάνω αυτό που κάνουν οι γυναίκες από την αρχή του κόσμου, που είναι ο τοκετός. Αλλά σε ένα πιο υπαρξιακό επίπεδο, γεννάω τέχνη και δημιουργικότητα. Θα χανόμασταν χωρίς αυτά τα δύο. Λέω ότι χρειαζόμαστε ένα δάσος με ανατριχιαστικά ζωύφια να βγαίνουν από μέσα μου. Δεν σέρνεται συχνά μια σαρανταποδαρούσα ρομπότ έξω από τον κόλπο μου.

Το ταξίδι μου στη ζωή ως γυναίκα είναι σαν αυτό ενός δέντρου. Ξεκινώντας από ένα μικρό σπόρο, πάντα πιέζοντας ενάντια στην αντίσταση της Γης. Το ατελείωτο βάρος της βαρύτητας». Το έργο, λέει ότι τονίζει «την έννοια της δημιουργίας, όχι μόνο τον τρόπο που ένα παιδί έρχτειαι στον κόσμο μέσω του κόλπου μιας γυναίκας αλλά και τον τρόπο που ένας καλλιτέχνης γεννά τη δημιουργικότητα».

Η 63χρονη pop star αποκάλεσε το έργο «μετα-αποκαλυπτικό αριστούργημα», καθώς πρόκειται για έναν παραλληλισμό μεταξύ της γυναικείας ζωής και της ζωής ενός δέντρου.

Τα τρία έργα από τη σειρά «Mother of Creation» βγήκαν σε δημοπρασία στη SuperRare. Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο και συγκέντρωσε πάνω από 627.000 δολάρια. Η υψηλότερη τιμή για ένα από τα τρία NFT έργα έφτασε τα 170,5 Eth, που ισοδυναμεί με 346.405 δολάρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Jason Momoa: Η συγγνώμη του για τις φωτογραφίες που έβγαλε στην Καπέλα Σιστίνα

Lil Keed: Νεκρός ο ραπέρ σε ηλικία 24 ετών

Eurovision 2022: Απασφάλισε ο Γιώργος Καπουτζίδης σε σχόλιο που δέχτηκε – «Μου έγραψαν ότι είμαι κακιά αδερφή»