H Madonna βρέθηκε καλεσμένη στο «The Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και μίλησε για την πορεία της στον χώρο της μουσικής. Μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι ο 16χρονος γιος της, David Banda, ντύνεται καλύτερα από εκείνη. «Μπορεί να φορέσει οποιοδήποτε ρούχο και να δείχνει στιλάτος, όπως ξέρεις», είπε στον Fallon το βράδυ της Τετάρτης.

«Είναι πραγματικά εκνευριστικό. Φοράει τα ρούχα μου και φαίνεται καλύτερα με αυτά. Μπορεί ακόμη και να φορέσει ένα φόρεμα και να δείχνει butch». Τον Μάιο, έκαναν μια matchy matchy εμφάνιση με ρούχα Adidas στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ελαφρών βαρών WBA στο Barclays Center στο Μπρούκλιν.

Ο Banda έχει ξεχωρίσει για τα gender-fluid outfit του, και τότε έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα έντονο κόκκινο φόρεμα με τρεις ρίγες από τη συνεργασία της Adidas με την Gucci. Ο έφηβος το ταίριαξε ένα ζευγάρι κίτρινα γυαλιά ηλίου, ασημένια κοσμήματα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Η Madonna συνέχισε λέγοντας στον Fallon ότι ο γιος της, τον οποίο υιοθέτησε το 2006, δουλεύει πάνω στη δική του μουσική. «Θα καταλήξει να είναι ένας από τους καλεσμένους σου», είπε η βασίλισσα της pop, λέγοντας ότι έχει «όλα» που χρειάζονται για να γίνει σταρ.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, αποκάλυψε τη στιγμή που πίστευε ότι η καριέρα της είχε «τέλειωσε» μετά από ένα περιστατικό, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο «Like a Virgin» στα πρώτα MTV Video Music Awards το 1984. Αφού το στιλέτο της έφυγε στη σκηνή, εκείνη έσκυψε, ανασηκώνοντας κατά λάθος το φόρεμά της και εκθέτοντας την πίσω πλευρά της στο κοινό.

«Ήταν οι μέρες που δεν έπρεπε να δείχνεις τον πισινό σου για να κάνεις καριέρα», αστειεύτηκε. «Τώρα είναι το αντίθετο». Πάντως ξεκαθάρισε ότι βγήκε «μόνο το μισό μάγουλο του πισινού» και ότι δεν είχε ιδέα ότι φαινόταν. Είπε ότι όταν πήγε στα παρασκήνια, ο μάνατζέρ της είπε ότι η καριέρα της τελείωσε.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Anne Heche: Εγκεφαλικά νεκρή η ηθοποιός μετά το τροχαίο – «Δεν αναμένεται να τα καταφέρει»

Olivia Wilde: Κέρδισε την κηδεμονία των δυο παιδιών της

Δανάη Λιβιεράτου: Η κόρη του Λάμπη και της Εύης Αδάμ είναι το ίδιο εντυπωσιακή με τους γονείς της