Η Madonna αποκάλυψε στα social media ότι έχουν ξεκινήσει οι οντισιόν για την ταινία με θέμα τη ζωή της. Η τραγουδίστρια υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο, με την ίδια να δηλώνει τον περασμένο Οκτώβριο σε συνέντευξή της, τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στη συγγραφή.

«Είναι η πιο εξουθενωτική και απαιτητική εμπειρία που είχα ποτέ. Είναι σαν ψυχοθεραπεία κατά κάποιο τρόπο, γιατί πρέπει να θυμηθώ κάθε λεπτομέρεια από την παιδική ηλικία μου μέχρι τώρα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Η βασίλισσα της ποπ σε ανάρτηση της στο Instagram έγραψε ότι «οι οντισιόν για την ταινία μου είναι σουρεαλιστική εμπειρία. Αλλά απολαμβάνω να χορεύω τα κλασικά τραγούδια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Τον περασμένο μήνα άφησε να εννοηθεί πως η Julia Fox, θα μπορούσε να βρίσκεται στην ταινία γράφοντας στη λεζάντα με μια φωτογραφία που έβγαλαν μαζί: «Πήγα για δείπνο με τη Julia για να μιλήσουμε για την ταινία μου και εμφανίστηκαν κάποιοι άλλοι άνθρωποι».

Πάντως, μιλώντας για την αυτοβιογραφία της, είπε πως «συνειδητοποίησα ότι έχω ζήσει μια τρελή ζωή». Αν δεν είχε ζήσει η Madonna, τότε ποιος;

Με πληροφορίες από NME