Όπως αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης οι ηθοποιοί της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη που προβλήθηκε αρχικά στο MEGA κι έπειτα στο Netflix, ξεκινούν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο.

Μ δημοσίευσή του στα social media ο ηθοποιός ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως έλαβε τα δύο πρώτα σενάρια του δεύτερου κύκλου, ενώ σε instastory έγραψε «Παξοί ερχόμαστε», αναφερόμενος στον τόπο όπου διαδραματίζεται η σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ και έχει μεγάλη επιτυχία στο Netflix.

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Μιχάλη, που είναι ο γιατρός των Παξών και διατηρεί σχέση με τη γυναίκα του Φάνη, τη Σοφία, που υποδύεται η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου.

Maestro

Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος σκηνοθέτης Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου ξεκινάμε γυρίσματα. Το αργότερο 1η Απριλίου θέλω να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα, γιατί μετά το Πάσχα θέλω να πάω Παξούς, γιατί η σεζόν στους Παξούς είναι τίγκα. Οπότε θέλω να γυρίσουμε εκεί και μετά να έρθουμε Αθήνα. Ο δεύτερος κύκλος έχει Αθήνα και μετά από Σεπτέμβρη-Οκτώβρη να πάμε πάλι Παξούς. Θα το δούμε σε ένα χρόνο από τώρα. Είναι όπως στο εξωτερικό, που ένα χρόνο αφού τελειώνει η σεζόν, τον επόμενο έρχεται η επόμενη σεζόν»