Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διέψευσε τις φήμες περί χωρισμού με την Μαρία Σάκκαρη, και από ότι φαίνεται ο έρωτάς τους αψηφά αποστάσεις. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», ο γιος του Πρωθυπουργού βρίσκεται στο Κατάρ όπου διεξάγεται το ATP Qatar Open, και βρίσκεται στο πλευρό της Ελληνίδας τενίστριας.

Σε μια φωτογραφία είδαμε τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, να κάθεται στην εξέδρα μαζί με το προπονητικό team της Σάκκαρη, παρακολουθώντας τον αγώνα τένις. Ο Γιώργος Λιάγκας ήταν εκείνος που είχε κάνει λόγο για σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού πριν μερικές εβδομάδες στο Πρωινό, ο οποίος προφανώς και ανακάλεσε τα όσα είπε.

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να περάσει στις «16» του τουρνουά μετά από έναν αγώνα που διήρκησε 1 ώρα και 15 λεπτά. Το Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε με 2-0 σετ της Αμερικανίδας αντιπάλου της (Νο 58 στην παγκόσμια κατάταξη) με 3-6, 3-6 στην πρεμιέρα της στο 1000άρι τουρνουά της WTA. Στην συνέχεια, θα αναμετρηθεί με την Αμερικανίδα Τζέσικα Πεγκούλα (το Νο 17 στον κόσμο νίκησε με 2-0 σετ την Σλοβένα, Κάγια Γιουβάν).